Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 25 Februarie – 4 Martie 2019. Cine încep primăvara formidabil

Horoscop săptămânal 25 Februarie – 4 Martie 2019. Cine încep primăvara formidabil

Horoscop săptămânal 25 Februarie - 4 Martie 2019. Cine încep primăvara formidabil

Horoscop săptămânal 25 Februarie – 4 Martie 2019. Se termină iarna calendaristică şi începe primăvara! Primele zile ale lui martie vor veni cu aspecte care vor influenţa decisiv viaţa zodiilor.

Începutul primăverii este marcat de intrarea lui Venus în Vărsător, lucru care îi va face pe unii nativi să reconsidere unele alegeri.

Astrele transmit unei zodii că este momentul perfect să le mulțumești oamenilor din viața ta pe care îi iubești.

Berbec

În această săptămână este cel mai bun moment să renunți la un obicei prost. Mai ales că planetele te încurajează să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Tot în zilele care vin pentru tine va fi foarte important să ai grijă la stima de sine.

Taur

Ești un muncitor foarte responsabil și totuși nu uita că mai ai nevoie de pauze uneori. În aceaastă săptămână planetele te încurajează să ieși în lume și să cauți distracția de care se pare că ai uitat. În plus așa poate te reconectezi cu prieteni pierduți.

Gemeni

Pentru că în ultima vreme te-ai axat mai mult pe carieră acum este timpul să ai grijă și de oamenii dragi ție pe care i-ai cam neglijat. Nu te mai îngrijorra pentru succes pentru că îl ai din plin datorită lui Jupiter care te veghează cu atenție.

Rac

Săptămâna aceasta te vei orienta foarte mult pe detalii de orice fel. Vei avea energie să faci cele mai practice lucruri atât la birou cât și acasă, să rezolvi lucruri neterminate și chiar să și visezi n timpul tău liber, pentru că îl vei avea.

Leu

Va veni în sfârșit și timpul să ai grijă doar de nevoile tale tale întrucât în ultima vreme ai fost foarte preocupat de binele oamenilor cu care interacționezi. Vei vedea că cei pe care i-ai ajutat până acum vor veni la tine să te răsplătească.

Horoscop săptămânal 25 Februarie – 4 Martie 2019

Fecioară

Și tu ești un semn zodiacal ce în ultima vreme s-a neglijat de dragul oamenilor din jur. Dar săptămâna care vie lucrurile vor sta altfel. Vei avea parte de dragoste și de beneficii materiale pentru că adevărul este că le și meriți.

Balanță

Balanțele vor avea nevoie de mai mult timp în singurătate pentru a reflecta cu adevărat asupra problemelor din viața lor. Din păcate planetele vor readuce în prim plan probleme care te macină de mai multă vreme. vestea bună este că de această dată vei reuși să le rezolvi.

Scorpion

În această săptămână tu te vei concentra mai mult pe activitățile sociale și pe interacțiunea cu oamenii din viața ta. Te vei simți mult mai aproape acum de prieteni tăi decât oricând altcândva. Ei te vor ajuta să te simți mai bine cu tine și să te bucuri de viață.

Săgetător

Săptămâna asta tu vei fi vedeta în grupurile tale de prieteni și cunoștințe pentru că reputația ta publică este în joc. Dacă vei avea grijă la ce spui și la ce faci tot succesul va fi al tău.

Capricorn

Te simți foarte energic și dornic de aventuri în această săptămână. De asemenea, vei fi tentat să faci o mulțime de excese, așa că cel mai bien este să nu exagerezi. Cel mai bine ar fi să reflectezi în geneeral la viață.

Vărsător

Este un momentul perfect pentru sfarsituri. Saptamana asta vei rezolva orice fel de datorii. Planeta iubirii și a banilor, Venus va fi în armonie cu planeta abundenței Jupiter, iar temele legate de stima de sine și de finanțele personale vor fi deosebit de relevante.

Pești

Săptămâna asta trebuie să balansezi bine nevoiele taleși ale celor din jur. din fericire energia este în favoarea ta. Plantele te încurajează să fii optimist în această perioadă pentru că norocul nu te părăsește.

Citeşte şi: Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: