Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii vor pleca în vacanța mult- așteptată

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii vor pleca în vacanța mult- așteptată

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019. Berbecii vor pleca în vacanța mult- așteptată

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019. Peștii trebuie să înceapă să acorde mai multă atenție relației lor dacă nu vor să piardă persoana iubită.

Berbec

Berbecii vor avea o săptămână bună. Vei avea timp pentru tine și pentru pasiunile tale. Profită din plin de această săptămână! Este posibil chiar să pleci în călătoria pe care o aștepți de multă vreme, dar nu ai avut până acum timpul necesar să faci asta.

Taur

Taurii vor avea parte de schimbări săptămâna aceasta. Fie că este vorbă de schimbări pe plan familial sau pe plan profesional, schimbarea o să fie benefică pentru tine și te va ajuta să depășești monotonia în care te-ai cufundat de ceva vreme.

Gemeni

Această săptămână este marcată de succes pe plan profesional pentru cei născuți în zodia gemenilor. la muncă toată lumea îți va aprecia activitatea și interesul și ambiția de care dai dovadă nu vor trece neobservate. Este posibil chiar să fi promovat.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019

Rac

Pentru raci se anunță o săptămână destul de tumultuasă. Nu reușești să faci față tuturor activităților pe care le ai de îndeplinit. Nu-ți face griji! Fă totul cu calm și lucrurile se vor rezolva exact așa cum îți dorești.

Leu

Leii nu vor avea parte de o săptămână prea plăcută. Superioritatea și aroganța de care ai dat dovadă la muncă și în cercul de prieteni în ultima vreme îi vor face pe cei din jurul tău să te evite. Încearcă să devi mai maleabil și să înțelegi că nu toate lucrurile se pot întâmpla de fiecare dată așa cum vrei tu

Fecioară

În această săptămână fecioarele vor simți nevoia să se dedice mai mult familiei. Acest lucru îi va bucura pe cei dragiînsă șeful tău se va arăta puțin incomod cu decizia ta de a-ți lua câteva zile libere de la serviciu.

Balanță

Trebuie să încerci să discuți serios cu partenerul de viață despre problemele din relația voastră. Dacă până acum ai luat totul în râs și ai crezut că lucrurile se vor rezolva de la sine, acum observi că s-a ajuns totuși prea departe. Dacă nu luați măsuri cât mai repede, este posibil ca relația voastră să se destrame.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie

Scorpion

Greșelile pe care le-ai facut în trecut față de un prieten apropiat se vor întoarce acum împotriva ta. Vei avea nevoie de acea persoană, dar ea nu se va arăta dornicăsă te ajute. Ar trebui să-ți ceri scuze pentru greșeala ta, dar este posibil să fie cam târziu pentru asta și să nu obți rezultatul dorit de tiine.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019

Săgetător

Această săptămână îți va aduce numai vești bune. Este posibil să intri în posesia unei sume de bani pe care o aștepți de multă vreme. Dcă vei începe proiecte noi, atât apropiații cât și colegii de muncă îți vor fi alături și te vor sprijini în orice decizie vei lua.

Capricorn

Pentru tine această săptămână va aduce o mulțime de veși, însă, nu toate vor fi bune. Încearcă să-ți păstrezi calmul,pentru că lucrurile vor intra încurând pe făgașul normal.

Vărsător

Nu te descuraja! Chiar dacă nu ai reușit de prima dată, trebuie să perseverezi și vei avea rezultatul dorit. Este normal ca nu toți cei din jurul tău s-ți fie aproape, să te sprijine și să fie de acord cu tine.

Horoscop săptămânal 27 mai – 2 iunie 2019

Pești

Încearcă să devi mai indulgent și mai maleabil. Partenerul tău de viață s-a cam săturat de înverșunarea ta de a face lucrurile doar așa cum îți dorești tu! Trebuie să acorzi mai multă atenție relației tale dacă nu vrei să se instaleze monotonia, care este deja la început. Încearcă să comunici mai mult cu partenerul tău, pentru că asta își dorește. Acordă-i atenția pe care o merită! Încearcă să nu mai fi atât de introvertit.

Citește și: Împăcare neașteptată în showbiz. Alex Velea nu-i mai vorbea de 12 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: