Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021, oferit de Camelia Pătrășcanu. 3 zodii au parte de noroc

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021, oferit de Camelia Pătrășcanu. 3 zodii au parte de noroc

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021, oferit de Camelia Pătrășcanu

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021, oferit de Camelia Pătrășcanu. Zodiile au parte de schimbări uriașe în această perioadă. Iată ce nativi vor fi luați prin surprindere, dar și cine sunt favoriții astrelor la sfârșit de luna iunie.

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021, oferit de Camelia Pătrășcanu

Berbec

Primele zile ale săptămânii vor reprezenta o provocare pentru tine, căci se schimbă tot ceea ce știai. Nu-ți face griji, vei reuși să te adaptezi și să-ți creezi o nouă rutină.

Taur

Este o săptămână predominant bună pentru tine, mai ales că primești niște vești de la o persoană de care chiar îți era dor. Marți și miercuri sunt zile potrivite pentru a socializa cu cei dragi.

Gemeni

E o săptămână plină de schimbări și pentru tine și ești nevoit să iei deciziile pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Însă, asta îți va oferi imboldul necesar pentru a merge mai departe.

Rac

Norocul e de partea ta în această săptămână. Se poate spune și că ești un favorit al astrelor, căci bilanțul de la sfârșitul lunii iunie va fi mai mult decât mulțumitor pentru tine.

Leu

Ambiția și munca au dat roade săptămâna aceasta. Vei culege laurii, dar și bonusurile pe care șefii ți le-au tot promis. Nu te culca pe o ureche și nu da iama la cumpărături. Fii cumpătat și găsește o cauză bună în care să investești.

Fecioară

Ai fost foarte preocupat cu munca în ultimele zile, iar asta ți-a afectat relația cu ceilalți. Poate că e timpul să acorzi mai multă importanță celor dragi și relației cu ei.

Horoscopul la sfârșit de lună iunie: Balanță

E o săptămână foarte bună pentru acești nativi! Eforturile nu au trecut neobservate, iar laudele încep să apară. Miercuri este apogeul săptămânii tale.

Scorpion

Ai impresia că doar tu le faci pe toate, iar asta tinde să creeze frustrări, pe care le ascunzi bine. Încearcă să discuți cu cei din jur, căci te va ajuta să treci mai bine de zilele acestea.

Capricorn

Pentru tine există doar un cuvânt al săptămânii: bani. Faci eforturi pentru a-i dobândi, iar ei vor veni spre tine. Ai grijă, însă, la cum îi administrezi.

Vărsător

Un început de lună iulie cum nu se putea mai bun. Toate lucrurile s-au aranjat pe plan profesional și tind s-o facă și pe plan personal. Depinde de tine cât de mult îți dorești acest lucru.

Pești

O săptămână cu destul de multe schimbări pentru tine. O să-ți fie greu să te adaptezi, însă optimisul te va ajuta să treci peste micile obstacole pe care le-ai putea întâlni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: