Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020

Horoscop săptămânal 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020.

Citeste horoscopul primelor zile din anul 2020 și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec –Horoscop săptămânal 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020

În această săptămână, vei fi foarte lăudat de cei din jur. La locul de muncă vei avea o perioadă plină de acțiune și în sfârșit reușești să rezolvi o parte din afacerile noi.

Taur

Situația financiară este una destul de bună și poti să achiziționezi un lucru pe care ți-l doreai de foarte multă vreme. O să te simți detașat de muncă.

Gemeni

Ai avut o parte de un eveniment foarte emoționant și asta te va face să începi săptămâna cu multă bucurie și entuziasm.

Rac

In ceea ce privește relația sentimentală, vei avea câteva zile destul de interesante. Miercuri sau joi, cineva îți va pregăti o surpriză de excepție.

Leu

Ai numeroase idei referitoare la ceea ce trebuie să faci la locul de muncă. Dar te vei lovi de refuzul cuiva, dar la final vei reuși să îi convingi.

Fecioară

Ești o persoană energică, și aventurieră. Îți place să îți asumi riscuri și muncești pe brâncu pentru a obține ceea ce vrea. Vei avea parte de o săptămână plină de obstacole.

Balanță

Aastăzi ai motive de sărbătoare. Un eveniment special va avea loc zilele acestea. Surprizele placute din partea celor apropiati se tin lant.

Scorpion

Este o săptămână perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. Stai mai multa vreme si cu partenerul de viata. Evita cât poți de mult o persoană pe care o placi foarte mult.

Sagetător

Zilele acestea ai de luat o decizie foarte importantă și trebuie să te gândești foarte serios înainte de a da un răspuns. Relația sentimentală avansează.

Capricorn-Horoscop săptămânal 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020

Ar fi bine să iei o pauză. Vorbeste cu partenerul de cuplu și fugiți într-o vacanță. Dacă nu poți pleca prea departe, măcar relaxează-te alături de cei dragi.

Vărsător

În această săptămână vei afla multe lucruri misterioase, mai ales că te pricepi să afli lucruri confidențiale. Dar ar fi bine, să nu discuți cu nimeni aceste chestii.

Pești

Nu va fi o săptămână ieșită din comun, dar lucrurile se vor calma în relația ta. Te sfătuim să fii direct și serioasă cu partenerul de cuplu.

Citeste si:HOROSCOPUL anului 2020. An plin de surprize neplăcute pentru unele zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: