Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal Minerva 8-14 aprilie

Horoscop săptămânal Minerva 8-14 aprilie

Horoscop săptămânal Minerva - vezi care sunt previziunile pentru saptamana 8-14 aprilie pentru berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop săptămânal Minerva pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Soarele întră în Berbec, iar Mercur și Neptun sunt în conjuncție, acest lucru poate genera conflicte între zodii. Sfatul astrologului este să vă cântăriți bine cuvintele și deciziile, iar dacă aveți ceva de semnat amânați pentru săptămâna viitoare, scrie huff.ro

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Berbec

Partea creativă iese acum în evidență. Ești gata dă te cufunzi în imaginație – arta, poezia sau teatrul. Poate preferi să fii singur, pentru a putea să te concentrezi pe activitățile creative.

Ești dornic să scapi de zgomotul citatind sau de cel din companie și să lucrezi astfel încât spă poți privi înlăuntrul tău și pentru a-ți asculta ideile care îți vin. O perspectivă pozitivă aproape întotdeauna conduce la rezultate pozitive. Evită să muști mai mult decât poți mesteca. Fii optimist și vei vedea binele din jurul tău.

Tatăl sau bunicul îți pot solicita ajutorul în această săptămână. Preocupările privind sănătatea, de asemenea, te pot focaliza pe o anumită direcție. Întoarce-te la cercetare pentru a-ți ușura mintea și pentru a te informa mai mult.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Taur

Atmosfera te provoacă acum. Este posibil să ți se solicite unele analize medicale din cauza propriilor preocupărilor pentru sănătatea proprie sau a iubitului/itei. Unele aspecte juridice necesită o decizie finală.

Totodată este posibilă o investiție sau o achiziție de valoare. Poate că te simți limitat într-un fel, prin bariere fizice sau emoționale.

Încearcă să dizolvi limitările care te stresează. Planifică o discuție serioasă cu soțul/soția sau un partener. Fă tot ce poți pentru a evita să fii victima unei fraude sau a înșelăciunii. Cercetează temeinic și solicită opiniile celor care au experiență de viață.

Săptămâna îți va permite să îți extinzi perspectivele cu căldură și prietenie, printr-o mai bună cooperare la locul de muncă. Știi cât de important este să lucrezi la relații. Determinarea și perseverența este forța ta. Aceste calități te vor ajuta personal și profesional.

Te-ar putea preocupa problemele familiei. Dacă nu ești deja căsătorit, se anunță o logodnă sau o nuntă undeva în viitorul apropiat. Planurile pe termen lung contează acum foarte mult. Cauta să stabilești relații bazate pe încredere în fiecare domeniu al vieții tale.

Horoscop Minerva 8 – 14 aprilie 2019 Gemeni

Acum te simți bogat apreciat la locul de muncă, deoarece munca ta este răsplătită cu o creștere sau o creștere a rangului. Evitați să vă atrageți în concurență inutilă și, în schimb, să acordați atenție rutinei dvs. zilnice, ținând cont de toate cele care depind de voi și să vă uitați la exemplul dvs.

Carisma ta te face să ai centrul atenției acum. Mulțumitorii voștri bine pregătiți sunt acum pregătiți să vă înveselească într-un nou avânt. Doar asigurați-vă că verificați relația dvs. strânsă. Nu lăsați pe cineva să se simtă singură și atenția să fie înfometată.

Gasesti toate zodiile pe huff.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: