Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019. Ce zodii vor avea parte de surprize la sfârșitul anului 2019

Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019. Ce zodii vor avea parte de surprize la sfârșitul anului 2019

Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019. De ce surprize vor avea parte zodiile de Crăciun

Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019. Ce zodii vor avea parte de surprize la sfârșitul anului 2019

Citeste horoscopul de Crăciun si află ce ți-au pregătit astrele în această zi de sărbătoare.

Berbec- Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019

Vei participa l ao reuniune la care toată lumea va împărtăși planurile pentru perioada următoare și chiar pentru 2020. Unele idei vor fi foarte interesante pentru tine și vei începe să te gândești serios la ce vrei s schimbi la tine.

Taur

Încă de dimineață o să fii asaltat cu atenție și complimente din partea celor din jur. Te simți răsfățat și foarte liniștit și bucuros. Ar fi fost super dacă ai fi putut să pui această zi pe pauză.

Gemeni

O persoană din familie va exagera cu gesturile specifice perioadei și consideri că te va sufoca cu ceva. Ar fi bine să stabilești niște limite pentru a te asigura ca ziua se termină cu bine.

Rac

Nivelul de entuziasm este înalt. Îți vei petrece ziua în compania unor oameni cu adevărat speciali făcând ceva ce o să îți dea o stare de bine. De asemenea, vei dispune de o sumă ce te va ajuta să își satisfaci o dorință mai veche.

Leu

Dimineață te vei mobiliza cu greu să cobori din pat, dar apoi vei avea parte de o surpriză ce te va încânta. Energia acumulată astăzi o să îți ajungă fără probleme până la sfârșitul anului.

Fecioară -Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019

Ești lăudat de o persoană și acele cuvinte te vor ajuta să continui cu drumul tău începând de curând. De asemenea, partenerul de cuplu, te va surprinde cu un gest.

Balanță

Ar fi bine să asculți sfaturile cuiva și să nu mai fii încăpățânat. Negociează, dar nu refuza dialogul, pentru că vei avea foarte multe de învățat și la un moment dat vei mulțumi cuiva pentru asta.

Scorpion -Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019

Îți vei petrece timpul făcând ceva ce îți place sau ți-l vei petrece alături de familie. Îți vei îndrepta atenția către tine și către ceea ce îți place să faci.

Săgetător

Astăzi vei primi multă bucurie. Primești ceva ce îți doreai foarte mult, iar o rudă te va chema la ea acasă și te vei simți minunat.

Capricorn

Îți place să fii plăcut de toată lumea, dar să știi că nu toată lumea este obligată să te înțeleagă. Ar fii bine să te bucuri de ceea ce este bun pentru tine.

Vărsător

Astăzi vei da dovadă de mare înțelepciune, vei răspunde cu un zâmbet tuturor care au fețele posomorâte și au tot timpul ceva de comentat. Vei fi un exemplu de urmat.

Pești -Horoscop SPECIAL 25 decembrie 2019

Nu sta foarte mult într-un singur loc astăzi. Plimbă-te, comunică și încearcă să te bucuri de ziua asta. Vei fii alături de cei dragi.

Citeste si:HOROSCOPUL anului 2020. An plin de surprize neplăcute pentru unele zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: