Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop special: alegeți profesia în funcție de semnul zodiacal

Horoscop special: alegeți profesia în funcție de semnul zodiacal

Zodia care își ascunde emoțiile ca un profesionist. Cum îți dai seama ce simte de fapt

Alegerea profesiei potrivite este o sarcină de care trebuie să ne ocupăm foarte serios, deoarece va determina cât de productivi și fericiți suntem. Știm că s-ar putea să nu fie un pas ușor, dar, din fericire, semnele Zodiacului sunt aici pentru a ne ghida spre o profesie care ne va face să ne simțim cu adevărat împliniți.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Nativii berbec vor exercita cu ușurință profesii precum sportiv, om de afaceri, manager, militar, polițist, actor și avocat.

Gemeni (21 mai – 20 iulie)

Au nevoie de o poziție dinamică și creativă. Sunt comunicatori excelenți, așa că vor fi buni candidați pentru cariere interesante precum jurnalist, comediant, grafician, și tot ceea ce are legătură cu carierele audiovizuale. De asemenea, le place tehnologia, așa că se vor dezvolta foarte bine ca bloggeri, vloggeri și hackeri.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Foarte buni în gestionarea banilor, le va plăcea sa lucreze ca bancheri, administratori, furnizori de asigurări, sau agenți imobiliari. De asemenea, sunt pasionați de natură, așa că pot fi biologi, fermieri, grădinari.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Cu un instinct protector înnăscut, vor avea succes în job-uri precum agenți de adopție, profesori, pediatri, psihologi, profesori, însoțitori de zbor, și toate domeniile resurselor umane.
Leu (23 iulie – 22 august). Ar fi bine să lucrezi ca antreprenor, manager de vânzări, regizor de film, promoter, sportiv de elită, designer de modă, model, reporter, jucător de fotbal, om de știință și chiar politician.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii fecioară ar fi buni editori, contabili, nutriționiști, secretari, informaticieni, trezorieri, medici, veterinari, manageri de vânzări și detectivi fericiți.
Horoscop zilnic 15 mai 2020. Scorpionii sunt trași la răspundere
Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Profesiile ideale pentru acest semn sunt consilieri în căsătorie, recepționeri, directori de mari companii, negociatori, dezvoltatori de aplicații, traducători, însoțitori de zbor, judecători, și agenți de turism.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii au nevoie de muncă asiduă și un loc unde își pot evidenția personalitatea de fier, intuitivi și înțelepți în același timp. Profesiile ideale sunt: inginer, spion, informatician, medic legist, criminalist, arheolog, cercetător, chirurg. De asemenea, iubesc arta, motiv pentru care vor fi foarte buni în calitate de cântăreți și actori, sau orice profesie legată de faimă și lux

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sunt plini de vitalitate, foarte etici și aventuroși. Ei se vor bucura să lucreze ca educatori, arheologi, ambasadori, scriitori, poeți, politicieni, antrenori, consilieri politici, aviatori și tot ce are legătură cu călătoriile.

Capricorn (22 decembrie – 19 decembrie)

Le plac provocările și să își atingă obiectivele, sunt serioși și organizați. Ei vor avea mult succes ca ingineri, bancheri, constructori, arhitecți, antreprenori, economiști, politicieni, psihologi sau fizioterapeuți.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunt persoane cu un spirit liber care îi face să iasă în evidență în diverse domenii precum aeronautică, astrologie, tehnologie și audiovizual. Ar fi psihologi excelenți, apărători pentru drepturile omului, ingineri, piloți, consilieri, directori de creație, fotografi și pictori.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunt foarte buni ca dădace, artiști, scriitori, veterinari, filantropi, editori de reviste de modă, fotografi, lucrători din industria de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini