Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop taur vara anului 2022. Se anunță inovație în cariera pe care o ai!

Horoscop taur vara anului 2022. Se anunță inovație în cariera pe care o ai!

Vara lui 2022 aduce lucruri bune, dar și schimbări cât se poate de drastice pentru mai multe semne zodiacale. Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află cum vei sta, în funcție de zodie, la capitolul dragoste, bani sau sănătate.

Vara lui 2022, plină de schimbări și provocări

O lună nouă spontană în Leu, pe 28 iulie, va catapulta toate zodiile înainte într-un mod neașteptat.

Cu toate acestea, pentru a culege beneficiile acestei luni, s-ar putea să trebuiască să te aventurezi în afara zonei de confort și să îți păstrezi mintea deschisă. Jupiter va staționa retrograd în Berbec în aceeași zi, urmat de revenirea lui Mercur în semnul său natal, Fecioara, pe 4 august.

Acest tranzit mercurian este la fel de analitic pe cât este de versatil, ceea ce este întotdeauna un plus pentru claritate și perspectivă. Și cu Venus cea luxuriantă care își face intrarea în forță în Leu pe 11 august, să rămâi cu picioarele pe pământ va fi mai ușor de spus decât de făcut! Extravagant și romantic de expresiv, Venus în Leu nu va cere nimic mai puțin decât un tratament regal.

Pasiunile nu pot fi îmblânzite în această perioadă, așa că delectați-vă cu teatralitatea! Și chiar mai important, delectați-vă cu faptul de a fi voi înșivă.

Acest anotimp guvernat de Mercur întruchipează expresia „haos organizat”, deoarece merge mână în mână cu energia cu picioarele pe pământ, dar frenetică a Fecioarei.

Horoscop taur pentru vara anului 2022

Iubire

Relațiile tale au trecut prin atâtea reconstrucții în ultimii ani – iar anul acesta, lucrurile devin și mai interesante! Pentru că Nodul Sud a intrat în sectorul tău relațional la sfârșitul lunii ianuarie, vei petrece 2022 renunțând la obiceiurile relaționale și la dinamica romantică care nu îți mai servesc cel mai bun sine.

La sfârșitul lunii mai, Venus va intra oficial în Taur, amintindu-ți de frumusețea ta naturală și eterică și atrăgând iubiții ca moliile către flacăra ta nedeslușită. Cu toate acestea, până la jumătatea lunii iunie, Venus își va uni forțele cu Uranus, exploatând nevoia ta de independență. Nu te înșela – ești întotdeauna prima ta iubire!

Bani și carieră

Atât de multă electricitate stârnește inovația în cariera ta în acest an! Până la începutul verii, Venus și Marte își vor uni forțele aducându-ți multă inspirație și aprecieri. Cariera dvs. nu se referă doar la locul de muncă sau la modul în care câștigați bani; este vorba, de asemenea, de a vă lăsa amprenta asupra lumii.

Sine

Acesta este un an important pentru tine. Lucrurile vor începe să se miște foarte repede, îndreptându-te spre direcția în care ai fost întotdeauna menit să te miști. Până la sfârșitul anului 2022, s-ar putea să te afli într-un loc complet diferit! Pune-ți centura de siguranță, pentru că drumul care te așteaptă ar putea fi accidentat, dar va fi și frumos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: