Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: luni, 11 mai. Săptămâna începe cu multe greutăți pentru zodii

Horoscop zilnic: luni, 11 mai. Săptămâna începe cu multe greutăți pentru zodii

GALERIE FOTO (2) Horoscop zilnic luni, 11 mai. Săptămâna începe cu multe greutăți pentru zodii

Horoscop zilnic, 11 mai. Ce zodii vor suferi în acest început de săptămână. Ziua de luni nu vine cu vești bune pentru majoritatea nativilor, care vor întâmpina mai multe greutăți.

Zodiile care și-au făcut planuri pentru acest început de săptămână vor fi complet date peste cap. Apar și probleme cu banii, dar și suferință în amor. 11 mai nu va fi o zi prea bună, din păcate!

Berbec

Nu te simți în formă, nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Corpul îți dă semne de epuizare, iar starea ta de sănătate nu e grozavă. Dacă simți că se agravează, ar trebui să mergi la medic. Din punct de vedere al psihicului, ai nevoie să îți regăsești motivația.

Taur

Vrei să faci o mulțime de lucruri și parcă nimic nu îți iese. Așa se întâmplă când vrei să te apuci de multe în același timp, mai ales când astrele nu prea țin cu tine. Din păcate, sunt multe obstacole în calea succesului tău și tu nu poți schimba nimic. Tot ce trebuie să faci, este să ai răbdare. Totul va fi bine în curând!

Gemeni

Vrei neapărat să faci schimbări în sfera financiară, fie lucrezi ca să câștigi mai mulți bani, fie începi să faci economii. Trebuie să te concentrezi foarte mult pe acest scop, pentru că este un moment bun pentru a începe o educație financiară ce te va ajuta în viitor.

Rac

Monotonia și rutina îți taie tot cheful de viață și ești chiar prost dispus. Starea ta de spirit vine și din niște nemulțumiri la locul de muncă. Rezultatele întârzie să apară, iar superiorii pun mare presiune pe forțele tale. Ai curaj să îți spui punctul de vedere!

Leu

Comunicarea nu e punctul tău forte luni. Ai o stare de spirit care este contra socializării, tragi să stai mai mult singur, să îți lingi rănile provocate de problemele din ultima vreme. Acordă-ți timp și ai răbdare, nu trebuie să dai explicații nimănui!

Fecioară

Vrei să începi o activitate nouă, dar nu te ajută deloc timpul. De multe ori, ai senzația că ziua e prea scurtă pentru ceea ce vrei tu să faci. Nu îți place să fii contrazis, iar acest lucru duce la mai multe conflicte la locul de muncă. Toate aceste aspecte te demoralizează.

Balanță

Ai o dispoziție proastă, iar starea e accentuată de anumite eșecuri de care ai parte. Fie e vorba despre probleme profesionale, fie despre ceva pe plan personal, acestea nu se vor rezolva, ci vor fi accentuate, în mintea ta. Energiile astrale te împing să faci din țânțar armăsar în orice situație.

Scorpion

Pentru tine, e o zi destul de bună și de productivă. Ai spor în tot ce faci, iar eforturile tale sunt răsplătite. Mai mult de atât, pe sectorul iubirii stai atât de bine, încât simți că plutești pe norișori roz.

Săgetator

Ziua de luni, 11 mai, e una din acele zile în care parcă nimic nu merge, nimic nu iese și parcă muncești în zadar, ca Sisif. Nu te îngrijora, este doar o etapă trecătoare. Privește bine în jur, poate ai ceva de învățat din ea!

Capricorn

Simți că te îndrăgostești, iar planul iubirii este puternic influențat de mișcările astrale. E o perioadă bună pentru romantism, pentru declarații și planuri de viitor. Bucură-te de acest context frumos în care te află.

Vărsător

Plăți neașteptate, facturi restante sau datorii acumulate. Financiar, stai din ce în ce mai prost și nu vezi cum ai putea redresa situația. Trebuie să găsești soluții rapid și este un moment bun pentru a-ți face ordine în gânduri și în viață.

Pești

Planetele nu se așează pentru tine. Mijlocul lunii mai te prinde într-o stare proastă și parcă nu ești în stare să faci nimic. Ai păreri tot mai negative despre tine și despre activitatea ta, iar aceste lucruri nu fac decât să îți aducă greutăți în viață. Mai bine, caută partea bună din orice situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: