Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: vineri, 27 martie. Vei avea parte de surprize neplăcute dacă ești Balanță

Horoscop zilnic: vineri, 27 martie. Vei avea parte de surprize neplăcute dacă ești Balanță

Horoscop 27 martie 2020

Horoscop zilnic: vineri, 27 martie. Zodiile sunt sfătuit să aibă grijă de siguranța lor. Balanțele vor avea parte de o zi de neuitat.

Horoscop, vineri 27 martie. Zodia care se adaptează situațiilor schimbătoare

Berbec- Ești speriat și timid, dar astrele ți-au pregătit astăzi evenimente spectaculoase. Persoana pe care o placi este posibil să aibă sentimente asemănătoare față de tine, important este să comunicați.

Taur- Ar trebui să ai grijă, deoarece vei intra într-o capcană. Se vor întâmpla lucruri neprevăzute, dar nu trebuie să te plângi.

Gemeni- Singurătatea nu îți face bine, așa că noi te sfătuim să faci tot posibilul să strălucești pe partea profesională Cu ocazia asta, poate îți vei face cunoștințe și de ce nu, prieteni.

Rac- Te adaptezi ușor la situațiile schimbătoare care au loc și pe plan profesional și pe plan personal. Un eveniment important va avea loc astăzi,iar tu trebuie să fii foarte atent.

Leu- Deși ai multe probleme, nu trebuie să arunci vina pe alții pentru a scăpa tu de responsabilități. Fii asumat și ai încredere în forțele proprii.

Horoscop 26 martie. Balanțele vor avea parte de surprize șocante

Fecioară- Astăzi îți dorești să stai în casă cu partenerul de cuplu, pentru a vă relaxa. Spre seară, un apropiat te va căuta și îți va cere ajutorul. Poate va trebui să îl ajuți cu bani.

Balanță- Partenerul de cuplu îți va face astăzi câteva surprize șocante, în urma cărora ai de luat niște decizii importante.

Scorpion-Crezi că nimeni nu te ia în seamă și nu îți oferă atenție și te vei plânge din acest punct de vedere. Totuși, ar trebui să te gândești mai bine la comportamentul tău.

Săgetător- OAmenii au tendința de a te linguși, iar cei care doresc să se aporpie de tine, sunt în stare să facă lucruri absurde. Ai grijă!

Capricorn- Ești cel mai aspru critic al tău! Încetează să te mai judeci tu! Gândește-te la persoanele care te iubesc și te apreciează.

Vărsător- Te plictisești, iar prietenii nu ți se mai par distractivi ca de obicei. Încearcă, totuși să profiți de contextul plin de emoție al zilei de azi ca să te apropii de persoane mai pozitive.

Pești- Relația cu partenerul de cuplu pare că s-a răcit din cauza lipsei de comunicare. Încerscă să îl asculți și să nu îl judeci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: