Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul lunii august 2020. Iată ce îți rezervă astrele pentru sănătate, bani și dragoste

Horoscopul lunii august 2020. Iată ce îți rezervă astrele pentru sănătate, bani și dragoste

Horoscopul lunii august 2020 pentru toate zodiile. Află previziunile pentru semnul tău zodiacal.

Horoscopul lunii august 2020 Berbec

Nu îți plac compromisurile și te bucuri de confruntări, atât în viața personală, cât și în cea profesională. În august 2020, mantra ta este „conduci, mă urmezi sau pleacă din calea mea”. După ce ai întâmpinat o provocare, treci la următoarea. Totuși, pe 10 august, va trebui să încetinești un pic ritmul, pentru a putea să te descoperi. Tot acum, Jupiter se mută în casa dragostei, romantismului și imaginației. Nu este puțin probabil ca o relație de dragoste intensă să se aprindă în timpul verii și să se transforme treptat în ceva serios și de termen lung.

Horoscopul lunii august 2020 Taur

Este o ocazie minunată să înveți să apreciezi frumusețea lucrurilor pe care le adori și să înțelegi nivelul de siguranță pe care ți-l aduc conturile bancare și economiile. Pe 7 august, pe măsură ce Venus va trece în Rac, cel mai sensibil și mai „mămos” semn zodiacal, vei simți nevoia de a petrece timp cu familia și prietenii apropiați. Vei avea perioade de muncă foarte grele, alternând cu perioade în care toate eforturile tale aduc brusc recompense. Așteaptă-te la o intensitate aburindă în această perioadă… precum și la reapariții sau călătorii sufocante în nostalgie.

Horoscopul lunii august 2020 Gemeni

Energia astrală a anului 2020 te impulsionează să te ocupi mai mult de aspectele socio-profesionale și de cele material-financiare. Ca semn de aer, de obicei preferi să tratezi unele lucruri cu superficialitate. Cu toate acestea, în ultimele luni, ai fost inițiat în profunzimea relațiilor. Dacă sunt singuri, mulți gemeni se pot aștepta să întâlnească propuneri romantice unice din surse neobișnuite: povești de dragoste îndepărtate, experiențe culturale noi, pot fi toate pe ordinea de zi. Până la sfârșitul lunii august 2020, e posibil să intri într-o relație mai profundă, mai plină de satisfacții și de semnificație decât până acum.

Horoscopul lunii august 2020 Rac

Pentru nativii Racului, sănătatea este influențată intens de nivelul de stres din acest an în care tocmai am intrat. Stresul reduce imunitatea, astfel încât scade capacitatea organismului de a lupta împotriva bolilor. Cea mai stresantă perioadă pentru tine pare să fie sezonul cald. Multe momente critice se concentrează asupra romantismului, senzualității și viselor tale. Vei avea parte de noi oameni care apar în viața ta în jurul zilei de 13 august. Fii deschis la schimbare; renunță la atașamentele construite până acum și ai încredere că Universul îți va oferi ceva mult mai bun.

Horoscopul lunii august 2020 Leu

August 2020 este luna ta! Ambițios, îți folosești toată energia pentru a-ți atinge obiectivele, iar, la fel ca animalul pe care îl simbolizezi, domnia ta este absolută. Este timpul să te bucuri și să sărbătorești viața, în special în jurul datei de 18 august. Ai grijă să nu te simți suprasolicitat și, uneori, chiar copleșit energetic de lucrurile pe care intenționezi să le finalizezi cu succes. În plus, te poate aștepta o schimbare radicală în zona prieteniei.

Horoscopul lunii august 2020 Fecioară

Sănătatea va fi în centrul atenției tale, deoarece se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Chiar va fi nevoie să te îngrijești corespunzător și să urmezi sfaturile specialiștilor. Cel mai bun moment pentru vindecarea corpului este în timpul verii, în august, mai ales, așa că dacă dorești să urmezi un tratament de care te temi sau ai decis o intervenție, această lună este favorabilă pentru o recuperare ușoară. Sfârșitul lui august va fi un moment cheie pentru crearea de noi acorduri sociale sau relații romantice pe termen lung.

Horoscopul lunii august 2020 Balanță

Luna aceasta ar trebui să-ți fie mai clar ca oricând ce este cu adevărat important când vine vorba despre relații și ce-ți aduce plăcare și ce nu. Există surprize romantice pe tot parcursul acestui an. Noii iubiți sau un mod nou de a vedea un partener actual îți pot lumina visele încântătoare în aproape orice moment. În domeniul profesional este forfotă, astfel că se produc schimbări, însă unele aspecte rămân umbrite. Învață din orice situație, stai mai mult în natură și îngrijește-ți sănătatea în permanență.

Horoscopul lunii august 2020 Scorpion

Vei simți o transformare pe toată durata lunii august. Este momentul să ieși din zona de confort. Ai avut destul timp pentru a te vindeca și de a învăța din propriile greșeli. Se conturează schimbări definitive și benefice din toate punctele de vedere. În segmentul socio-profesional este forfotă și este probabil să revii asupra unor sarcini de lucru vechi, ce au rămas nefinalizate sau care necesită îmbunătățiri. Nu uita de relaxare și să dormi suficient. Altfel, ai putea avea unele probleme de sănătate.

Horoscopul lunii august 2020 Săgetător

Luna aceasta, fiecare Săgetător ar trebui să aibă grijă de aspectul profesional din viața lui. Impactul oboselii pe care o vei acumula în această lună te va face să greșești lucruri mărunte. Dacă nu ai fost în vacanță în acest an, luna august este absolut ideală. Ai muncit din greu tot anul, așa că meriți să mergi undeva și să te relaxezi puțin. În plus, anul 2020 este de bun augur pentru sănătatea nativilor din Săgetător. Eforturile pe care le-ai făcut în ultima perioadă pentru a-ți îmbunătăți starea își arată efectul acum.

Horoscopul lunii august 2020 Capricorn

Mulți Capricorni au experimentat o perioadă de aproape doi ani de auto-examinare și îndoieli în domeniile angajamentului romantic, securității emoționale pe termen lung și afecțiunii împărtășite. Stresul este principalul factor de risc pentru sănătatea dvs., prin urmare, un stil de viață sănătos și, de asemenea, metodele de relaxare, cum ar fi meditația sau yoga, rămân principalul ajutor pentru menținerea stării de bine. În plus, dacă dorești ceva, în august ai șansa să obții acel ceva. Să nu îți fie teamă să ieși în evidență și să îți arăți talentele.

Horoscopul lunii august 2020 Vărsător

August va aduce multe evenimente în zona profesională din viața ta. Vei avea probleme pe care nu le vei putea amâna. Dacă reușești să le rezolvi cu succes, vei fi lăudat din plin. De asemenea, luna aceasta vei avea parte și de conflicte, care se pot accentua de la banalități, dar și de la vorbe sau gesturi vechi, spuse, făcute undeva, cândva. De unele persoane te poți desprinde, în urma unor discuții sau în urma unor evenimente neplăcute. Pregătește-te de schimbări majore! Se vor produce vrei, nu vrei, însă cu cât vii tu mai deschis către ele, cu atât vei progresa mai mult pe toate palierele vieții.

Horoscopul lunii august 2020 Pești

O mare surpriză este posibilă în august pentru nativii din Pești. Va urma o perioadă de dezvoltare considerabilă a personalității și a educației. Întrebările psihologice și filosofice vor fi acum mai importante decât oricând. În această lună, vei avea cea mai mare șansă de a găsi un partener care are aceleași păreri car tine. În schimb, sănătatea este vulnerabilă, astfel că vei fi nevoit să te îngrijești corespunzător, să urmezi sfaturile unor specialiști și chiar să-ți iei vacanțe regulate. Financiar lucrurile sunt mult mai stabile, fundamentate și mai calme în acest moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: