Redactia.ro
Home » Stil de viață » Horoscop decembrie 2022. Scorpionii au nevoie de distracție, iar vărsătorii de odihnă. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscop decembrie 2022. Scorpionii au nevoie de distracție, iar vărsătorii de odihnă. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul lunii decembrie. Scorpionii au nevoie de distracție, iar vărsătorii de odihnă. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscopul lunii decembrie. Berbec

Începutul lunii decembrie pare să îți aducă vești profesionale binevenite și progrese în orice pasiune sau proiect creativ la care ții foarte mult. Există multe de sărbătorit, de la realizările tale până la maturitatea observată în relațiile tale romantice în această lună. Da, există stres în această lună, dar, în general, astrele îți oferă optimism. Noroc, Berbec; ce mod de a încheia anul.

Horoscopul lunii decembrie. Taur

În ciuda unei ciocniri anxioase a planetelor la începutul lunii, îți revii repede, Taur. Planeta ta guvernatoare, Venus (ea guvernează frumusețea, abundența și dragostea, toată lumea este geloasă pe tine pentru că ai Venus), face echipă cu Capricornul muncitor pentru a-ți oferi exact ceea ce vrei și meriți din dragoste. De asemenea, Venus vrea să știi că, deși sărbătorile pun multă presiune pe tine și sunt nespus de stresante, poți sta acasă cu o pătură oricând dorești. Noroc cu apărarea nevoilor tale.

Horoscopul lunii decembrie. Gemeni

Când planeta care te guvernează, Mercur, mesagerul zeilor (și să fim serioși, tu ești un zeu), îți oferă încrederea de a-ți menține limitele în acest sezon de sărbători și te protejează de membrii toxici ai familiei și de angajamentele prea stresante. Luna plină te încurajează să te odihnești, dar a doua jumătate a lunii decembrie îți va umple calendarul social destul de repede, așa că grăbește-te și fă-ți planuri de Revelion, chiar dacă vei ajunge să săruți pe cineva total neașteptat la miezul nopții.

Horoscopul lunii decembrie. Rac

Când Neptun retrograd se termină, astrele te ajută să te impui în acest sezon de sărbători, astfel încât să le petreci alături de adevărata ta familie, indiferent dacă ai sau nu legături de sânge. Planeta care te guvernează, mama Lună, îți cere să devii vrăjitoare atunci când face cerul luminos cu o lună plină, apoi aduce binecuvântări în viața ta amoroasă când cerul se întunecă în timpul fazei de lună nouă. S-ar putea să vă simțiți ușor copleșit în preajma Anului Nou, dar aveți răbdare cu prietenii sau cu oricine care apare târziu la un eveniment sau întârzie să vă răspundă la mesaje. Ei vor da vina doar pe Mercur retrograd, iar Mercur retrograd vine într-adevăr.

Horoscopul lunii decembrie. Leu

Luna decembrie este aici cu un mesaj foarte important, Leo: Ești o pisică maiestuoasă, iar leii ca tine au nevoie de multă atenție, de animale de companie și de somnul pisicesc. Nu ești egoist pentru că îți afirmi nevoile. Ești doar sincer cu tine însuți. Luna plină aduce momente strălucite cu prietenii și uită de orice rezoluții toxice de Anul Nou, sfârșitul lunii te vede planificându-ți și punându-ți la cale visele și dorințele cele mai profunde pentru a trăi viața pe care o meriți.

Horoscopul lunii decembrie. Fecioară

Planeta care te guvernează, Mercur, îți vine în ajutor în materie de dragoste și dorință luna aceasta, Fecioară, ajutându-te să vocalizezi și apoi să realizezi viața amoroasă de care ai nevoie. Și nu te simți egoist pentru că ai nevoie de una. Dragostea și plăcerea sunt drepturile tale din naștere. Bineînțeles, problematica ta planetă guvernatoare stresează, de asemenea, pe toată lumea, mergând retrograd chiar înainte de Anul Nou, dar ești suficient de puternic pentru a face față.

Horoscopul lunii decembrie. Balanță

În ultima lună a anului te conectezi cu casa ta, Balanță, ceea ce este cât se poate de important. De la presiunea banilor cheltuiți până la incidente de călătorie (și da, există un Mercur retrograd în această lună), aveți nevoie de un sanctuar la care să vă întoarceți. Dar poate cea mai semnificativă lecție pe care ți-o aduce decembrie este că locuința ta este despre oamenii (și animalele de companie) care îi dau viață.

Horoscopul lunii decembrie. Scorpion

Ești cunoscută pentru că ești grozavă în pat, Scorpionule, și toată lumea știe asta. Cu toate acestea, aceasta nu este o imagine completă a senzualității tale. Nu numai că lasă pe dinafară toți Scorpionii duri, dar neglijează numeroasele moduri în care meriți plăcerea. Decembrie îți cere să explorezi masajul, odihna și metodele de îngrijire de sine pe care oamenii nu le asociază adesea cu semnul tău (dar da, această lună aduce și vești binevenite în viața ta amoroasă). În plus, astrele îți oferă scuza perfectă pentru a-ți cumpăra un cadou anul acesta (fără a sparge bugetul).

Horoscopul lunii decembrie. Săgetător

Trebuie să treci ștafeta zilei de naștere Capricornului în această lună, Săgetătorule, dar nu-ți face griji, vei continua să fii persoana de care toată lumea își amintește cel mai bine de la cină. Adori cadourile și cine te poate învinovăți? De aceea, horoscopul tău îți oferă mai multe ghiduri de cadouri pentru toate bugetele și chiar o selecție aleasă special pentru Săgetători, arcașă. Și, trebuie neapărat să vezi ce înseamnă pentru sex și romantism când planeta ta guvernatoare, norocosul Jupiter, îți luminează Casa a 5-a a plăcerii în îndrăznețul Berbec.

Horoscopul lunii decembrie. Capricorn

„Muncește din greu, joacă din greu” sunt cuvinte după care trăiești, Capricorn, iar perioada sărbătorilor demonstrează capacitatea ta de a le face pe amândouă mai mult decât în orice altă perioadă a anului. Ajută și faptul că sezonul tău începe luna aceasta, așa că fericită întoarcere solară. Dar, serios, să avansezi la serviciu și să dansezi toată noaptea de Anul Nou? Trebuie să fie acele superputeri de capră de mare. Amintește-ți doar să te odihnești, Capricorn, mai ales în preajma Lunii pline în Gemeni, care poate fi stresantă pentru semnul tău.

Horoscopul lunii decembrie. Vărsător

Îți pasă profund, Vărsătorule, chiar dacă uneori pari distant. Motivul pentru care pari distant poate fi adesea pentru că ești atât de implicat în cauzele la care ții încât îți neglijezi viața personală și propriile nevoi. Luna decembrie îți cere să faci ceva cu care te lupți: Să te odihnești. Îmbrățișează lenea. Încearcă să te relaxezi chiar dacă sunt sărbătorile și totul este stresant. Cu cât ai mai multă grijă de tine, cu atât lumea va fi mai bună. Puncte bonus: Luna decembrie aduce o lună plină, ceea ce semnifică măreție pentru viața ta amoroasă și sexuală.

Horoscopul lunii decembrie. Pești

O lună plină în Gemeni vă vedeți tânjind după confortul confortabil al casei. Profită de această lunare și odihnește-te, pentru că luna decembrie este o călătorie infernală pentru tine, Pești, în cel mai bun mod posibil. Astrele indică o ascensiune a succesului atât în viața ta privată, cât și în cea personală. Deși niciun astrolog nu poate promite bani în această economie, există câteva date pe care trebuie neapărat să le încercuiești în calendar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: