Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul lunii iulie 2021, oferit de Adina Binder. Zodiile care dau de noroc

Horoscopul lunii iulie 2021, oferit de Adina Binder. Zodiile care dau de noroc

GALERIE FOTO (2)

Pe parcurusul lunii iulie 2021 Soarele parcurge zodia Racului, iar pe data de 22 iulie intra in zodia Leu. Perioada este caracterizata deci de relatia cu familia, cu trecutul, cu amintirile, cu tot ce tine de traditie si de nevoile sufletesti. Careul facut de Saturn retrograd in Varsator  cu Uranus retrograd din Taur ne imprima o lupta intre ce este stabil, cu ce ne-am obisnuit si schimbarile bruste ce au loc pe neasteptate.

Careul dintre Neptun retrograd aflat in Pesti si Mercur retrograd din Gemeni ne poarta in lumea iluziilor permanente, in asa fel incat nu mai stim ce sa credem, care este adevarul. Adevarul trebuie sa il caute fiecare si sa il traiasca in acord cu cerintele sufletului sau.

Berbec

In dragoste pe de-o parte va doriti eliberarea dintr-o relatie de iubire ce nu vi se mai potriveste, pe de alta parte aveti nevoie de stabilitate si tineti de relatiile de prietenie.

In cariera, transformarile de la locul de munca au loc incet, presant si sigur. Veniturile se pot schimba brusc si ar fi indicat sa puneti ceva bani de o parte.

Taur

Puteti avea senzatia ca va fuge pamanutul de sub picioare, datorita schimbarilor din relatia de iubire, care va face sa simtiti sentimente extraordinare dar de la o extrema la cealalata. Probabil ca acum intelegeti sa pretuiti partenerul, abia atunci cand sunteti pe punctul de a il pierde. De asemenea, in cariera nimic nu mai pare stabil. Exista un vant al schimbarilor ce poate desteleni orice parea de nezdruncinat.

Gemeni

Iluziile de la locul de munca va fac sa intoarceti situatia pe toate partile, iar tehnica manipularii pe care o foloseati cu succes, pare sa nu mai functioneze la fel de bine. Sunteti nevoit sa va schimbati strategia si mai ales modul de a fi si de a comunica. In dragoste, posibil sa va pierdeti capul dupa persoane nou cunoscute, cu care nu prea stiti cum sa gestionati sentimentele si situatia.

Rac

Relatia cu stainatatea si strainii va debusoleaza si nu stiti cum sa va comportati. Avand in vedere ca sunteti mai atasat de propria tara, fie amanati excursiile visate pe mai tarziu, fie chemati prietenii din strainatate sa vina sa va viziteze. In privinta prietenilor, acestia se vor tria mult in aceasta perioada, cand nevoile proprii conteaza cel mai mult. Dupa 22 iulie, va puteti gandi mai mult la resursele financiare si va veti putea pune mai mult in valoare.

Leu

In prima perioada a lunii iulie aveti nevoie de o retragere in sine, un loc linistit unde sa va puteti incarca bateriile pentru ca sunteti mult prea agitat de problemele societatii si cele de la servici. Ar fi binevenita o vacanta, daca partenerul/a nu va da batai de cap si bineinteles daca si el/ea nu ar avea propriile capricii, pe care nu le mai puteti suporta.

Fecioara

V-ati saturat de prea multa munca si chiar va doriti si va si dati voie sa va puteti bucura din plin de viata si chiar sa va indragostiti. Flirtul va atrage si descoperiti ca puteti fi apreciat/a si din alte puncte de vedere decat a constiinciozitatii si sarguintei. Chiar simtiti ca sunteti frumos/frumoasa si va face placere sa va rasfatati mai mult. Oportunitatile in iubire nu contenesc sa apara.

Balanta

Beneficiati de foarte multa creativitate pe care ar fi bine sa o materializati in lucruri concrete. Situatia financiara a partenerului/partenerei ar putea suferi transformari neasteptate. V-ati putea indragosti surprinzator de un amic/amica pe care il/o puteti vedea in alta lumina. Exista o anumita tentatie spre lucrurile oculte, va puteti interesa mai mult de domenii spirituale, prin vointa proprie sau impins de imprejurari.

Scorpion

E o perioada de evaluare daca relatia de parteneriat mai merita sau trebuie sa renuntati la ea. Schimbarea poate veni pe nepusa masa si orice decizie ati lua, veti avea de suferit si desigur veti trece prin niste transformari radicale in aceasta privinta. In cariera e posibil sa aveti succes daca va implicati putin mai mult si schimbati anumite lucruri care par sa va tina in loc.

Sagetator

Aveti atractie pentru studiu si pentru a va largi cunostintele, deci puteti citi mai mult, dar si calatori prin locuri interesante. Relatia cu subalternii si cu cei cunoscuti poate suferi transformari neasteptate, dar cu intelepciune puteti conduce o discutie concilianta. Daca nu va puteti stapani emotiile in relatiile familiale, este posibil ca unele probleme casnice sa va dea mult de lucru.

Capricorn

Sunteti nevoit sa economisiti mai mult si sa puneti bani de o parte pentru excursia la care visati de mult. Relatia de parteneriat este stralucitoare, dar nu va lasati inselat de aparente. Fiind intr-o stare de adoratie, este posibil sa va placa orice si nu e chiar indicat sa dati curs oricarei placeri.

Varsator

E o perioada in care trebuie sa luati decizii serioare in ce priveste propria persoana si sa va puneti pe primul plan. Atmosfera de familie va determina sa plecati mai mult de acasa iar in plan relational puneti prea mult la suflet lucruri marunte, pe care de obicei le treceti cu vederea. Este posibil ca partenerul/partenera sa va reliefeze mai mult defectele si de aceea traiti o stare de frustrare in doi si simtiti nevoia de a evada cu grupuri de prieteni.

Pesti

Exista o nevoie mai mare decat oricand sa va intelegeti si sa va structurati visele, altfel pot aparea confuzii. Iar starea de plutire personala se poate reflecta intr-un fel nedorit in familie, unde este nevoie de o comunicare mai eficienta. Daca lucurile nu sunt clare pentru dumneavoastra, incercati sa le explicati partenerei/partenerului si in felul acesta va poate ajuta.

Citeste si:

Horoscop 1 iulie 2021. Dragostea le bate la ușă! Zodia care își întâlnește jumătatea

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021, oferit de Camelia Pătrășcanu. 3 zodii au parte de noroc

Puteti lua legatura cu Astrologul Adina Binder  la Tel. 0744373909; email binderadina@yahoo.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini