Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul mamelor. Ce fel de mamă ești în funcție de zodii

Horoscopul mamelor. Ce fel de mamă ești în funcție de zodii

Horoscopul mamelor. Iată ce fel de mamă ești în funcție de zodii sau ce trebuie să știm, la rândul nostru, despre cele care ne-au dat viață, după cum ne dezvăluie astrele.

Mama este doar una! Așa simțim toți despre cea care ne-a dat viață, cea care ne-a adus pe această lume și celei căreia îi datorăm tot respectul nostru. Însă iată că putem afla mai multe despre unele dintre cele mai importante femei din viața noastră din horoscopul mamelor. Iată ce fel de mamă ești în funcție de zodii.

Și cum orice mamă își doreste tot binele din lume pentru copilul ei, iată cum pot influența astrele această relație.

Horoscopul mamelor. Berbec

Mama Berbec este o luptătoare! De multe ori, acestea se vor concentra să rezolve rapid orice problemă pe care o întâmpină puiul lor, orice vârstă ar avea copiii lor. Se vor implica în extrem de multe activități alături de cei mici.

Sfat pentru Mama Berbec: este cel mai bine să ofere o doză de libertate copiilor săi, deoarece risca sa fie percepute drept mult prea posesive.

Horoscopul mamelor. Taur

Mama Taur este afectuoasă, chiar daca sunt destul de încăpățanate. Sunt acel timp de mame care își încurajează copilul să experimenteze tot ceea ce își doresc, dar în același timp vor impune un soi de rutină pentru tot ce este necesar pentru o creștere potrivită.

Sfat pentru Mama Taur: este cel mai bine să păstreze un echilibru în relația cu al său copil, astfel să-l învețe pe ce mic ce înseamnă consumul resurselor de timp, bani si energie în mod extrem de rational.

Horoscopul mamelor. Gemeni

Mama Gemeni este mereu în trend cu tendințele! Acestea vor știi mereu tot ce ste nou în materie de muzică, fashion sau chiar tehnologie. Așadar, această curiozitate pentru nou le va transforma în cele mai bune prietene ale copiilor lor. Știu să asculte cu atenție, așadar cei mici nu vor avea secrete în fața lor.
Sfat pentru Mama Gemeni: Are tendința să devină cicălitoare cu sfaturile, așa că trebuie să aibă grijă ca relația cu copilul să nu se răcească.

Horoscopul mamelor. Rac

Pentru Mama Rac, familia este tot ce contează, aceste mame fiind dedicate trup și suflet copilului. Vor fi extrem de atente cu copiii lor, iar asta va da siguranță celor mici.
Sfat pentru Mama Rac: Ar fi de evitat să nu își cocolosească puiul la nesfârșit, lăsându-l să învețe din propriile greseli pentru a nu suferi atunci când va fi la casa lui, pe propriile picioare.

Horoscopul mamelor. Leu

Mama Leu este copilaroasă, dar știe și cum să se impună. Există riscul să devină prea dominantă, să nu îl lase pe cel mic sa se dezvolte în felul său de a fi.

Sfat pentru Mama Leu: Este bine să nu impună ceva ce copilul nu este dornic să aibă sau să facă, pentru a nu-i știrbi celui mic personalitatea.

Horoscopul mamelor. Fecioara

Mama Fecioară este foarte atentă la detalii, dar se mai abate de la reguli din când în când. Aceste mame vor oferi o educație ca la carte celor mici, însă privind totul foarte logic, model pe care îl vor insufla și copiilor.

Sfat pentru Mama Fecioară: Trebuie să aibă grijă să nu devină ipohondră și nici obsedată de curățenie.

Horoscopul mamelor. Balanta

Mama Balanță este extrem de pacifistă, ceea ce va încearca să insufle si copiilor ei. Fiind firi extrem de iubitoare, vor ajunge să își răsfețe puii mult prea mult, cărora le va da dreptul să facă absolut orice își doresc.

Sfat pentru Mama Balanță: Cea mai mare provocare este aceea de a fi ceva mai strictă.

Horoscopul mamelor. Scorpion

Mama Scorpion este campioană la intuiție! Acceste mame simt mereu care e cea mai bună cale pentru cel mic. Însă nu este bine să ia mereu decizii în locul celui mic, căci s-ar putea ca acest obicei să-i aducă ceva probleme pe viitor. Mamele din Scorpion pot fi și extrem de răzbunătoare atunci când vine vorba de puii lor.
Sfat pentru Mama Scorpion: Trebuie să învețe să asculte, să nu mai acționeze de la primul impuls.

Horoscopul mamelor. Sagetator

Mama Săgetător este o optimistă incurabilă, deci îi va insufla această atitudine și copilului ei, într-o atmosferă extrem de veselă. Aceste mame sunt cei mai buni prieteni pentru copiii lor, dar câteodată trebuie să ia mai în serios rolul de adult.

Sfat pentru Mama Săgetător: Trebuie să învețe să asculte, ca să poată interveni în deciziile au legătură cu cel mic.

Horoscopul mamelor. Capricorn

Mama Capricorn este extrem de ambițioasă. Aceste mame pot să devină destul de stricte cu cei mici, iar acest fapt va duce inevitabil la ceva tensiuni cu puii lor. În rest, îmbină perfect cariera cu rolul de mamă.

Sfat pentru Mama Capricorn: Este important să nu se piardă în detalii și să se focuseze doar pe ce este cu adevărat prioritar.

Horoscopul mamelor. Varsator

Mama Vărsător este nonconformistă, mereu gata să gaseasca solutii inedite pentru copii. Aceste mame le oferă libertatea mult visată de orice pitic. Aici pot aparea ceva probleme, dar reușește să stabilească echilibrul atât de necesar.

Sfat pentru Mama Vărsător: Marea provocare este de a găsi timp pentru a se concentra exclusiv pe nevoile celor mici.

Horoscopul mamelor. Pesti

Mama Pești este cea mai creativă dintre toate. Fiind firi artistice, acestea mămici vor încerca să dezvolte imaginația celor mici!
Sfat pentru Mama Pești: Trebuie să aibă grijă ca cei mici să nu devină prea leneși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: