Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul pasiunilor „nebune”. Nativii care ascund cele mai sălbatice fantezii în amor

Horoscopul pasiunilor „nebune”. Nativii care ascund cele mai sălbatice fantezii în amor

Care este zodia vedetă a lunii ianuarie 2024?!

Pentru Berbec, a face dragoste pentru prima dată nu este mare lucru. El știe că sunt multe lucruri mai importante de făcut în viață. Leul este destul de imprevizibil când vine vorba de prima sa noapte de dragoste.

Pe de o parte, poate planifica evenimentul astfel încât totul să meargă bine, inclusiv după.

Pasiunile amoroase, influenţate de stele

Astrele nu influențează doar caracterul oamenilor sau traseul pe care aceștia îl urmează în viață. Acestea sunt responsabile și pentru preferințele noastre sexuale. Află cine ești și cum ești în pat, în funcție de zodia ta.

În timp ce unele zodii sunt tentate să înșele, altele au relații bazate doar pe sex, dar care nu le oferă mari satisfacții. La dragoste nu ne putem raporta ca la o știință exactă, motiv pentru care ne putem confrunta și cu dificultăți la acest capitol.

Scorpionul consideră că prima noapte de dragoste este o realizare. Dar v-aţi întrebat breodată care sunt nativii ce ascund cele mai sălbatice fantezii în amor?

Gemeni

Gemenii sunt persoane curioase și dornice de a încerca mereu lucruri noi. În consecință, fanteziile lor sexuale sunt legate de imaginație, în special prin jocuri. Nativii nu iau sexul prea în serios, pentru ei reprezintă o distracție, așa că sunt deschiși fie la a experimenta în pat, în mașină sau în alte locuri mai puțin obișnuite.

Fecioară

Persoană deschisă și implicată în tot ceea ce face, nativul Fecioară adoră să încerce lucruri noi. Specialiștii spun că o sesiune sexuală în pauza de prânz deasupra sau sub biroul lor este potrivită pentru nevoile acestor nativi.

Scorpion

Scorpionul este semnul care tânjește după intimitate intensă. Adoră să-i fie satisfăcute toate fanteziile atunci când vine vorba de experiențele sexuale și mereu caută să încerce lucruri noi cu partenerul.

Vărsător

Vărsătorii nu iubesc rutina în pat. Ei sunt interesați de dorințele partenerilor în pat și le urmăresc cu atenție reacțiile în momentele intime. Nu urmăresc doar propria satisfacție în pat.

Pești

Pentru acești nativi, dragostea și sexul nu funcționează fără ideea de romantism. Pun mult suflet în ceea ce fac și nu preferă o aventură de-o noapte. Pentru ei contează ca atât dorințele lor, cât și ale partenerului să fie mereu luate în considerare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: