Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul trădării în dragoste. Nativii predispuşi să înşele fără să stea pe gânduri

Horoscopul trădării în dragoste. Nativii predispuşi să înşele fără să stea pe gânduri

Dragoste este frumoasă, dar poate fi şi dificilă. Iar, uneori, amară. Mai ales pentru românii care sunt înşelaţi. Din păcate, unii nativi se „ocupă” cu aşa ceva.

Astrologii au descoperit care sunt nativii care trădează cel mai des în dragoste.

Taur

Taurul este un semn de pământ, tânjește după stabilitate. Sunt dispuși să facă eforturi pentru ca o relație să dureze. Din punct de vedere istoric, taurii sunt văzuți în cultură și artă ca un simbol al triumfului și al puterii. Taurul are înclinație spre perfecțiune, așa că a intra în inima acestui semn de pământ, foarte încăpățânat, nu e deloc ceva ușor.

Peștii

Dacă cineva născut în acest semn zodiacal este suficient de interesat de o persoană, îi va fi foarte devotat. Empatia este cea care menține acest semn de apă atât de atașat de cei pe care îi iubesc.

În timp ce toată lumea experimentează empatie, Peștii sunt cunoscuți în special pentru dorința de a oferi ajutor altora. Acest lucru le permite să-i ajute pe alții”.

Capricorn

Capricornii se simt cel mai confortabil atunci când au stabilit reguli de urmat, prin urmare, nu sunt predispuși la infidelitate. Este unul dintre cele mai loiale semne zodiacale.

Celelalte semne de pământ, Taur și Fecioară, se potrivesc cu Capricornii datorită impulsurilor lor similare.

Berbec

Este un semn zodiacal energic, într-o continuă mișcare și care, dacă este dispus să înșele, o va face doar pentru că se plictisește în relația în care este implicat.

Gemeni

Din cauza nevoii Gemenilor de a se dezvolta în medii diferite, s-ar putea ca cei născuți în această zodie simtă nevoia de a înșela. Au setea de experiențe noi, ceea ce le influențează reputația de a fi pasionați de toate meseriile.

Nativii din zodia Taur, trădaţi pe final de 2023

Nativii din zodia Taur o vor duce foarte rău în următoarea perioadă. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi trădați, abandonați chiar de cei apropiați.

Astfel, Taurii ar putea ajunge în postura în care să renunțe la anumite persoane, în care aveau cea mai mare încredere. Se anunță zile decisive pentru ei, așa că ar fi bine să se pregătească sufletește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: