Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul zilei 4 ianuarie! O zi liniștită și plină de bani

Horoscopul zilei 4 ianuarie! O zi liniștită și plină de bani

Horoscopul zilei 4 ianuarie

Horoscopul zilei 4 ianuarie! Citește horoscopul și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec – Horoscopul zilei 4 ianuarie

Se poate să aibă loc o reuniune de familie, să fie și cei care au lipsit de la masa de Craciun sau de Revelion și să refaceți spiritul sărbătorilor.

Taur

Vă duceți la ziua cuiva de naștere, ori e alt prilej să revedeți oameni care înseamnă mult pentru voi și poate plecați la drum, vă puteți duce și peste hotare.

Gemeni

Păreți amatori de mișcare și de distracție mai mult ca oricând – poate nici n-ați plecat pe nicăieri și puteți organiza un dus întors pe undeva sau cu întoarcere mâine.

Rac – Horoscopul zilei 4 ianuarie

O invitație la un eveniment în care o să vă implicați, poate e o căsătorie religioasă ori o aniversare cu numeroși invitați și o să fie o petrecere pe cinste.

Leu

Se poate să descoperiți o rezervă de bani în cont și să aveți cu ce să vă duceți într-o vizită la nași, la film, sau să ajungeți pe o pârtie de schi.

Fecioară

V-așteapta cineva în altă localitate, poate veți petrece un al doilea Crăciun sau Revelion acolo, pentru că nu i-ați putut avea aproape la niciuna dintre sărbători.

Balanță

O persoană nou apărută în peisaj vă face curte, iar dacă n-aveți nicio relație o să-ncepeti să tatonati terenul, să vedeți dacă există o rezonanță de vreun fel.

Scorpion

O să va simțiți în largul vostru acolo unde veți ajunge și veți reactualiza niște relații, fie ele și de afaceri, dar pot fi și de prietenie, ba chiar și de dragoste, în cazul unora dintre voi.

Săgetător

Veți accepta în mod sigur să le faceți o vizită unor prieteni, în altă localitate și să vă plimbați, poate o să schiați sau vă dați cu patinele sau cu sania, dacă e zăpadă.

Capricorn – Horoscopul zilei 4 ianuarie

O să puteți pleca într-o excursie, la munte, la schi sau în altă țară că să schimbați aerul atmosfera și să uitați de toate greutățile, să va pregătiți de noi succese.

Vărsător

O să luați parte la un eveniment care să vă pună într-o lumină favorabilă, poate descoperiți niște sponsori, viitori parteneri de afaceri, să lucrați împreună.

Pești – Horoscopul zilei 4 ianuarie

Vă duceți la o ceremonie, o fi un botez sau se căsătoresc niște buni prieteni, se-mpart premii și o să fiți sufletul acelei sărbători.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: