Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul zilei pentru 3 martie. Cheltuieli mari, vești neașteptate și probleme mai vechi

Horoscopul zilei pentru 3 martie. Cheltuieli mari, vești neașteptate și probleme mai vechi

horoscop 3 martie

Horoscop 3 martie 2019. Cei care își sărbătoresc astăzi ziua de naștere trebuie să știe că nu se vor mai teme de acum de schimbări, vor fi doar foarte curioși despre ce se întâmplă nou în viața lor.

Unii nativi vor învăța că viața este prea scurtă pentru analize și vei trece la atac mult mai repede.

Berbec

În acest weekend vei fi foarte sociabil cu toată lumea, fără nicio barieră. Acest lucru nu este unul rău, doar că trebuie să ai grijă să nu îți faci zilele acestea probleme pentru viitor.

Taur

Nu ești foarte mulțumit de situația ta financiară, așa că ai grijă să fii rezonabil în aceste zile. De săptămâna viitoare vei ști exact dacă ai sau nu bani cu adevărat până la următorul salariu.

Gemeni

Învață odată pentru totdeauna că nu ai cum să-i schimbi pe cei de lângă tine. Apoi ocupă-te de probleme pe care le ai tu pentru că dacă se adună nu vei mai face față.

Rac

Orice vei face în această zi va fi la mare intensitate, sub presiune chiar. Dar ție îți place această stare. Ba chiar mai mult, te ajută să ai succes garantat. Important este să nu uiți și de odihnă sau chiar de distracție.

Leu

Este posibil să afli că cineva drag ție a avut un secret important pentru mai multă vreme. Însă încearcă să nu te enervezi și nici să nu judeci foarte dur. Cei dragi îți vor doar binele și vor să te știe în siguranță.

Horoscop 3 martie 2019

Fecioară

Alinierea de astăzi a planetelor te va ajuta să găsești puterea să-i ierți pe cei care ți-au greșit până acum. Dar nu te opri aici, începe să te ierți și pe tine pentru lucrurile făcute sau nu.

Balanță

Nu te grăbi să tragi concluzii mai ales dacă ai de a face cu oameni pe care nu îi cunoști foarte bine. Lucrurile pe care tu le consideri negative pot fi bune pentru alții, încearcă să îți schimbi puțin perspectiva.

Scorpion

Este cazul să duci la bun sfârșit toate lucrurile de care nu te-ai ocupat complet până acum. Abia apoi te vei bucura cu adevărat de weekend. Și acest are multe lucruri bune de oferit inclusiv pentru tine.

Săgetător

Astăzi te vei supăra foarte rău pe oamenii care știu doar să se plângă despre cât de greu le este. Nu înțelegi cum aceștia nu văd cât de frumoasă este viața. Ca să nu te indispui, ignoră-i pur și simplu.

Capricorn

Tu ești genul de persoană care atunci când știe ce vrea trece direct la acțiune. Așa se va întâmpla și în acest weekend, vei acționa imediat și vei avea ocazia să faci o mare diferență, invizibilă până acum pentru tine.

Vărsător

Nu trebuie să renunți la rutina ta doar de dragul cuiva la care ții. Cel mai bine este să te pui pe primul loc în această zi, fără să te simți vinovat. Aceasta este calea sănătoasă pentru tine.

Pești

Astăzi vei reuși să faci progrese în încercarea ta de a înțelege când trebuie să te oprești și când trebuie să acționezi. Trebuie să îți asculți instinctele pentru că ele nu te vor înșela nici acum.

Citeşte şi: Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: