Redactia.ro
Home » Horoscop » Horosocop 1 august 2020. Ce le prevestesc astrele celor 12 zodii în prima zi din august

Horosocop 1 august 2020. Ce le prevestesc astrele celor 12 zodii în prima zi din august

horoscop toate zodiile

Horosocop 1 august 2020. Astrele le prevestesc nativilor din cele 12 zodii un început de august magistral, cu un aer proaspăt, forțe noi și cu o putere mai mare față de aceeași lună a anului trecut. Multe s-au schimbat, dar perseverența a rămas aceeași.

Horoscop 1 august pentru zodia Berbec

O nouă lună, un nou început. Trecutul încă îți mai dă târcoale, dar tu știi cum să îi faci față ca să te copleșească. Până la urmă, el face parte din tine.

Horoscop 1 august pentru zodia Taur

Dacă te iubești pe tine, îi poți iubi și pe cei din jurul tău. Nu te concentra pe altceva decât pe tine în acest moment.

Horoscop 1 august pentru zodia Gemeni

Prima zi din august îți va arăta fața nevăzută a unei persoane dragi ție. Vei afla un secret care te va șoca.

Horoscop 1 august pentru zodia Rac

Prima zi din ultima lună de vară te face să fii melancoolic. Te tot gândești ce ar fi putut fi, dacă lucrurile ar fi stat altfel. Nu te mai răni făcând asta.

Horoscop 1 august pentru zodia Leu

Ceea ce simți acum nu va trece prea curând, așa că mai bine le ții piept sentimentelor decât să ajungi să regreți mai târziu.

Horoscop 1 august pentru zodia Fecioară

Nu te mai poți gândi la altceva decât la persoana iubită. Poate este momentul să și acționezi în acest sens și să îi faci o surpriză plăcută.

Horoscop 1 august pentru zodia Balanță

Începi să vezi lucrurile cu alți ochi în această perioadă. Îți dai seama de niște lucruri din trecut care te fac să treci mai ușor peste problemele actuale.

Horoscop 1 august pentru zodia Scorpion

Prima zi din august îți aduce o stare de neliniște. Nu te poți bucura de nimic, iar acest lucru te face să te porți urât cu toată lumea.

Horoscop 1 august pentru zodia Săgetător

Nu te mai gândi la ce s-ar fi putut întâmpla, pentru că îți faci mai mult rău decât bine. Situația nu este roz, dar trebuie să o înfrunți.

Horoscop 1 august pentru zodia Capricorn

Dezamăgirea provocată de cineva drag parcă nu mai trece și deja te simți epuizat. Singura soluție pe care o ai este să îi dai timpului timp.

Horoscop 1 august pentru zodia Vărsător

Singurul lucru care poate vindeca suferința este timpul și acceptarea. Fii împăcat cu ce a fost, ai făcut tot ce a ținut de tine pentru ca lucrurile să meargă bine.

Horoscop 1 august pentru zodia Pești

Trebuie să te concentrezi pe tine în această zi. Este posibil să ai parte de niște certuri cu cei dragi, dar totul s eva rezolva pe parcursul zilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: