Redactia.ro
Home » Horoscop » Horsocop zilnic: sâmbătă, 9 mai. Berbecii o iau de la zero

Horsocop zilnic: sâmbătă, 9 mai. Berbecii o iau de la zero

Horoscop 9 mai 2020. Ziua de sâmbătă aduce o schimbarea majoră în viața Berbecilor, care sunt pregătiți să o ia de la zero. Vezi previziuni complete pentru zodia ta.

Ziua de sâmbătă va fi influențată de efectele provocate de SuperLuna plină în Scorpion. Astfel că oamenii vor simți nevoia de a clarifica situații, de a porni spre un nou început, de a schimba ceva.

Horoscop sâmbătă, 9 mai. Citește previziunile pentru tine

Horoscop 9 mai. Berbec

Ești într-o formă foarte bună, fiind pregătit să faci o schimbare pe care o pregătești de mult timp. Este mai mult vorba se o schimbare în interiorul tau, fiind motivat de niște stări nu prea plăcute, pe care le-ai experimentat în ultima vreme.

Horoscop 9 mai. Taur

Energiile astrale îți dau viața peste cap. Toate planurile tale vor fi doborâte și va trebui să găsești noi soluții. Dă frâu liber imaginației!

Horoscop 9 mai. Gemeni

Vrei să reiei legătura cu un vechi prieten și ești cumva cuprins de un aer melancolic. Nu este nimic rău să faci un pas înapoi și să privești în trecut, pentru a înțelege niște lucruri despre tine!

Horoscop 9 mai. Rac

Vei reuși un succes profesional care îți oferă mai satisfacții. Datorită acestuia, capeți un curaj de a întreprinde mai multe lucruri, de a încerca noi terenuri. Și, cine știe, poate chiar va funcționa!

Horoscop 9 mai. Leu

Cineva din familie îți dă mari bătăi de cap și ești extrem de afectat de situație. În general, în această perioadă, ești mai emotiv, mai sensibil și pui mai mult preț pe sentimentele tale.

Horoscop 9 mai. Fecioară

Te simți energizat și încrezător! Vei avea un weeekend foarte bun, cu mari câștiguri pe plan financiar. Vrei să te apropii mai mult de familie și de prieteni.

Horoscop 9 mai. Balanță

Ești foarte bine intenționat și vrei să îi ajuți pe cei din jur. Totuși, ai grijă la ce le spui, pentru că nu ești în sfera comunicării, drept urmare, cuvintele tale, deși bine intenționate, pot fi dureroase.

Horoscop 9 mai. Scorpion

Este evident că SuperLuna pe influențează cel mai tare, fiind formată chiar în semnul tău zodiacal. Simți ca este o perioadă a schimbării, când trebuie să reglezi lucruri, mai ales în viața ta personală. Acum ai oportunitățile pentru a repara ce te nemulțumește.

Horoscop 9 mai. Săgetator

Nu ai energie și te simți lipsit de vlagă. Drept urmare, din acțiunile tale vor rezulta doar eșecuri. Nu e o perioadă deloc bună pentru tine, pe niciun plan al vieții.

Horoscop 9 mai. Capricorn

Nu stai deloc bine cu banii și ești pregătit să faci o schimbare în acest sens. Cu siguranță soluțiile pentru redresarea economică sunt chiar în mâinile și în mintea ta.

Horoscop 9 mai. Vărsător

Nu concepi sub nicio formă să pierzi, așa că îți vei dedica weekendul pentru a găsi soluțiile într-o problemă care te supăra în ultima perioadă. Ai curaj și îndrăznește, căci astrele sunt de parte ta.

Horoscop 9 mai. Pești

Pe tot parcursul lunii mai, horoscopul ți-a pregătit suișuri și coborâșuri. Așa că și ziua de sâmbătă vine cu niște probleme care nu suportă amânare. Privește partea bună! Vei sta destul de bine cu banii!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: