Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic 7 mai 2020. Ce zodii sunt favorizate de SuperLuna în Scorpion

Horoscop zilnic 7 mai 2020. Ce zodii sunt favorizate de SuperLuna în Scorpion

Horoscop zilnic 7 mai 2020. Ce zodii sunt favorizate de astre

Horoscop 7 mai pentru toate zodiile. Citește aici previziunile zilei de joi pentru zodia ta.

Află cum va fi ziua ta, în funcție de semnul în care te-ai născut. Horoscop zilnic 7 mai îți prezintă cele mai importante aspecte ale zilei și cum te vor influența acestea. În ziua de 7 mai, își face simțită prezența luna plină. Însă nu sub orice formă, ci vom avea parte de SuperLună în Scorpion. Aceasta va avea un impact însemnat asupra zodiilor, accentuându-le curajul și ajutându-le să își depășească fricile.

SuperLuna din 7 mai va aduce noi oportunități noi portițe pentru noi începuturi. Cine a simțit nevoia de o schimbare, acum poate lua decizia, oricât de radicală ar părea.

Horoscop Berbec

Vei simți că ai de partea ta aliați puternici. Fie colegi de serviciu, fie membri ai familiei, te vor încuraja să îți urmezi visele. Poți profita de ocaziile ce ți se ivesc, căci toate te vor duce pe drumul tău bun.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, influența Lunii se resimte în zona carierei. Dacă ești născut sub acest semn, e o zi bună pentru a demara diverse acțiuni ce te vor propulsa la locul de muncă. Aveai o idee nouă? Acum e momentul să o spui superiorilor, căci eforturile tale vor fi răsplătite!

Horoscop Gemeni

Lipsa unor anumite relații sociale te afectează și pici într-o fază melancolică, nostalgică, aproape negativă. Starea ta de spirit nu este bună și ești total nemotivat. Însă, dacă deschizi bine ochii, vei vedea că ai alături de tine pe cineva care îți vrea binele.

Horoscop Rac

Te simți foarte legat de trecut și simți că nu poți continua până nu rezolvi anumite probleme vechi. Acum este momentul să explorezi toate posibilitățile, pentru a putea încheia o etapă și a merge mai departe în viața ta!

Horoscop Leu

Leii sunt încurajați, în această perioadă să își asume riscul. Nimic nu e imposibil, nicio stea nu e prea departe! Ai curaj și fă ceea ce ți-ai dorit de mult să faci. Sunt încurajate toate aspectele: un job nou sau o mărire, o cerere în căsătorie sau o nouă relație, iar cu sănătatea stai grozav!

Horoscop Fecioară

Stai foarte bine cu banii, fiind momentul pentru o investiție ceva mai costisitoare. Chiar dacă e nevoie de multe eforturi la muncă și simți că ești epuizat, e o perioadă bună să tragi mai tare pentru ceea ce visezi!

Horoscop Balanță

Pentru tine, SuperLuna din 7 mai aduce o mare nevoie de socializare și contact uman. Reușești să te exprimi cu ușurință și să îți comunici ideile astfel încât să ai un impact răsunător asupra celor din jur. O perioadă bună și pentru studiu și susținere de examene!

Horoscop Scorpion

Te vei orienta mult spre sfera familiei și a sinelui. Ai parte de schimbări importante în cămin, care te vor face să arunci o privire și în mintea și sufletul tău. Stabilește-ți bine traiectoria și fixează-ți obiectivele pentru perioada următoare!

Horoscop Săgetator

O perioadă romantică, puternic influențată de SuperLuna din Scorpion. Te vei simți iubit, protejat și răsfățat. Iar dacă ești singur, vei începe o relație, furtunos și romantic, așa cum visezi!

Horoscop Capricorn

Te vei concentra foarte tare pe sfera sănătății, vei avea mai multă grijă de corpul tău. Poți acum să scapi de un obicei nociv, un viciu sau o dependendență. Este o perioadă care va reprezenta pentru tine începutul unui drum spre o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Horoscop Vărsător

După cum anunță și horoscopul lunii mai, zodia vărsător va intra într-o perioadă în care familia va fi pe primul loc.

Horoscop Pești

Este o zi care îți aduce în vedere relația de iubire. Dacă simți că aveți nevoie de sare și piper, acum e momentul să condimentați lucrurile și să vă redescoperiți unul pe celălalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: