Redactia.ro
Home » Horoscop » SuperLuna Roz din 8 aprilie, fenomen deosebit astronomic și astrologic. Ce li se întâmplă zodiilor

SuperLuna Roz din 8 aprilie, fenomen deosebit astronomic și astrologic. Ce li se întâmplă zodiilor

SuperLuna Roz din 8 aprilie, fenomen deosebit astronomic și astrologic. Ce li se întâmplă zodiilor

SuperLuna Roz aduce pentru zodii schimbări majore. Din 8 aprilie, SuperLuna Roz va avea un impact astrologic important. De asemenea, și din punct de vedere astronomic, evenimentul este unul special.

SuperLuna Roz va fi vizibilă în noaptea de 7 spre 8 aprilie, când va fi mai strălucitoare cu 30% față de normal. Luna va părea uriașă, datorită faptului că este în cel mai apropiat punct posibil de Pământ.

Este cunoscută drept luna roz, datorită calendarului indienilor. Asta pentru că atunci când apare fenomenul, începe să înflorească și o floare sălbatică ce are flori roz. Flori extrem de apreciată de indienii din Statele Unite. Evident, Luna din 8 aprilie nu va fi colorată în roz.

Din punct de vedere astrologic, SuperLuna plină se petrece în zodia Balanței

SuperLuna Roz din 8 aprilie aduce vești destul de proaste și nu prea oferă bucurii nativilor. Aduce un moment de bilanț care va duce sprea transformări majore. Influența ei se va resimți în special în sfera sănătății, amplificând afecțiuni legate de rinichi, uretră, vezica urinară, dar și bolile de piele.

Energia lunii aprilie este oferită de planetele: Saturn, Uranus, Neptun, Jupiter și Pluto care aduc perioade intense, schimbări și restricții. Un mixt destul de complicat pentru fiecare nativ în parte.

Datorită SuperLunii Roz, din data de 8 aprilie, ne vom schimba perspectivele și scopurile. Vom lua decizii mai radicale, dar poate și mai înțelepte, pentru că suntem mai puternici.

De regulă, o superlună aduce emoții intensificate. Este un moment bun să ne conectăm la propriile emoții, să ne privim ca printr-o oglină. Ai nevoie să comunici cu tine, să îți spui cuvinte frumoase și blânde.

SuperLuna Roz din 8 aprilie – transformări din cenușă și piedici

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Berbec

Vei avea o stare de agitație interioară, ca și cum ceva rău ar urma să se întâmple. Vei fi recalcitrant și prost dispus. Nu lăsa starea ta să îi influențeze negativ pe cei din jur!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Taur

Te vei simți mai obosit decât de obicei, însă nu vei avea parte de un impact foarte puternic al SuperLunii. Acordă-ți timp pentru relaxare și odihnă!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Gemeni

Vei avea o stare de nemulțumire, prezentă în special în relația de cuplu. Pentru acești nativi se întrevăd și posibile decizii. Ar fi bine să nu iei decizii implusive!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Rac

Pentru tine, luna plină va fi aducătoare de ghinion. Vei fi implicat în certuri aprinse în care nu vei avea câștig de cauză. Păstrează-ți calmul!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Leu

Vei fi foarte activ și vei avea puterea de a duce la bun sfârșit niște proiecte. De altfel, Leul e sigunra zodie favorizată de SuperLuna Roz! Noroc!

SuperLuna Roz aduce ghinioane

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Fecioară

Pe 8 aprilie vor avea loc schimbări majore în viața ta, care pot avea loc fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Vei lua decizii dificile și grele!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Balanță

Riști să pierzi ceva important, fapt care îți va da mari bătăi de cap. O să te confrunți cu dificultați în rezolvarea taskurilor. Trebuie să ai răbdare!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Scorpion

Vei avea o perioadă de calm și de liniște însă care te face să te plafonezi. Te simți apatic și lipsit de energie. Caută-ți motivația!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Săgetător

Relația de cuplu are de suferit. Problemele îți dau viața peste cap și efectiv nu poți vedea soluțiile. Chiar dacă aceasta e chiar în mâinile tale…

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Capricorn

Te vei simți discriminat și desconsiderat de cineva din familie. Nu reușești sub nicio formă să vezi cale de împăcare cu persoana care te-a rănit. Analizează bine situația și conjuctura!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Vărsător

O să îți schimbi comportamentul și nici tu nu vei înțelege ce ți se întâmplă. Vei fi nervos și agitat aparent fără motiv. Gândește-te bine ce te supără cu adevărat!

SuperLuna Roz din 8 aprilie pentru Pești

Luna plină aduce surprize, dar nu din acelea plăcute. Din păcate, primești vești proaste. Tratează-le cu maturitate și nu reacționa impulsiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: