Redactia.ro
Home » Monden » Hoții i-au călcat vila de lux a lui Cristian Ţânţăreanu. Dar ce l-a enervat cel mai tare pe milionar: ”Au venit prin pădure, plini de noroi”

Hoții i-au călcat vila de lux a lui Cristian Ţânţăreanu. Dar ce l-a enervat cel mai tare pe milionar: ”Au venit prin pădure, plini de noroi”

Hoții i-au călcat vila de lux a milionarului Cristian Ţânţăreanu. indivizii mascaţi, încă neindentificați, au intrat pe domeniul din Corbeanca şi chiar în vila sa. Însă un singur lucru l-a enervat cel mai tare pe milionar și nu este vorba de bani.

Deşi au fost surprinşi de camerele de supraveghere, hoții care i-au călcat casa lui Țânțăreanu nu au fost încă prinși de polițiști. Iar milionarul este supărat foc pe dezastrul lăsat în urmă.

Vila de lux a lui Cristian Ţânţăreanu, aflată în complexul rezidenţial de la Corbeanca, deși supravegheată video şi păzită non-stop, a fost spartă în toiul nopţii. Lovitura a fost dată de mai mulţi indivizi cu feţele acoperite, care au pătruns în curte prin pădurea din spatele casei.

Hoții i-au călcat vila de lux a lui Cristian Ţânţăreanu. Ce l-a enervat cel mai tare pe milionar: ”Au venit prin pădure, plini de noroi”

Și chiar dacă au reușit să sparga vila, paguba nu a fost una care să-i fi atras atenția milionarului. Țânțăreanu s-a supărat mai mult pe dezastrul lăsat în urmă.

Necazul mare e că, nesimţiţii, mi-au făcut dezastru în casă. Au venit prin pădure plini de noroi. Eu am mocheta albă. Şi când am văzut cum era mocheta, două zile a curăţat la ea, a povestit Cristian Ţânţăreanu, pentru Observator.

Cât despre pagubă, aceasta se ridică la câteva mii de euro, potrivit afaceristului.

“Câteva mii de euro. Un ceas, nişte gablonţuri că eu nu am. Şi banii ăia întâmplător erau în casă, erau din ziua aia pe birou. Eu aveam sisteme de securitate suficiente, dar plecând pentru două ore nu le-am pus. “, a mai explicat Cristian Ţânţăreanu

Chiar dacă au fost surprinși pe camerele de luat vederi, identificarea hoților care au spart vila lui Cristian Țânțăreanu este dificilă pentru că aveau fețele acoperite.

Anne Marie Ciolca, purtător de cuvânt IPJ Ilfov: În cauză, fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Și nu este prima dată când cartierul exclusivist din Corbeanca este ținta hoților.

Se întâmplă, din nenorocire în ultima vreme se tot întâmplă. Sunt bande organizate care intră în puşcărie, ies, poliţia îi ştie. Nu sunt agresivi, adică fug, nu stau. Sunt unii din Pantelimon, Baloteşti sunt bande din astea, vin câte patru, a mai dezvăluit Țânțăreanu.

Ce avere are Cristian Țănțăreanu

În vârstă de 77 de ani, Cristian Ţânţăreanu este unul dintre cei prosperi oameni de afaceri, cu o avere de circa 50 de milioane de euro, bani obţinuţi din construcţii și imobiliare.

Este cunoscut pentru petrecerile sale cu femei frumoase, însă viaţa sa avea să se schimbe radicat în 2009. Atunci a primit diagnosticul de cancer la colon. Și-a scris şi testamentul, prin care a lăsat toată averea celor trei copii ai săi.

Din fericire, a reuşit să învingă boala, dar nu s-a mai întors la stilul de viață de dinainte. S-a retras la Corbeanca, de unde se ocupă acum de afacerile sale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: