Redactia.ro
Home » Știri » Hoțul i-a cerut prietenia pe Facebook după ce a jefuit-o: „Ești prea drăguță pentru…”

Hoțul i-a cerut prietenia pe Facebook după ce a jefuit-o: „Ești prea drăguță pentru…”

Hoțul i-a cerut prietenia pe Facebook după ce a jefuit-o: „Ești prea drăguță pentru...”

Un atac surprinzător! Hoțul i-a cerut prietenia pe Facebook după ce a jefuit-o! Iată detaliile!

Hoțul i-a cerut prietenia pe Facebook după ce a jefuit-o

Incidentul petrecut în Indianapolis, statul american Indiana, pe 8 mai, a șocat comunitatea locală și a atras atenția presei datorită unui element neașteptat: hoțul care a atacat o tânără i-a cerut ulterior prietenia pe Facebook și a invitat-o la o întâlnire romantică. Detaliile controversate ale acestui caz au ieșit la iveală recent, lăsându-i pe mulți cu o întrebare: Ce l-a făcut pe hoț să renunțe la agresiune?

Victima, Amber Beraun, a trecut prin momente terifiante atunci când Damien Boyce i-a pus pistolul la tâmple și i-a cerut să-i dea toți banii pe care îi avea asupra ei. Într-o reacție de frică, tânăra a scos 100 de dolari și i-a dat agresorului suma cerută. Cu toate acestea, coșmarul său nu s-a încheiat aici. Hoțul a încercat să o ducă pe Amber în casa sa, moment în care a avut loc o întorsătură surprinzătoare.

În timp ce se aflau în fața locuinței sale, atacatorul a observat ceva care l-a impresionat profund: frumusețea fetei. Îndrăgostindu-se iremediabil, Damien Boyce a hotărât să o caute pe Amber pe Facebook, cerându-i astfel prietenia. Într-un gest surprinzător, tânăra a acceptat cererea de prietenie, sperând că astfel hoțul o va lăsa în pace.

„Eram încordată, mă temeam, dar m-am gândit că, dacă l-aș adăuga pe Facebook, va pleca. Și a făcut-o”, a mărturisit Amber pentru postul WRTV.

Hoțul nu s-a oprit aici: „Abia aștept așta”

Cu toate acestea, hoțul nu s-a oprit aici. A început să trimită mesaje fetei, exprimându-i admirația sa și chiar flirtând cu ea, ignorând complet faptul că o amenințase cu arma înainte. Într-unul dintre mesaje, Damien a afirmat:

Uite, știi, îți voi da banii înapoi. Ești prea drăguță pentru a fi jefuită!„.

Te cred, omule. Pot să spun că ești dulce, doar că vremurile au devenit grele. Știu asta”, i-a răspuns tânăra.

Cu toate că Amber a răspuns reciprocitatea afirmațiilor cu un ton rezervat, subliniind că situația era dificilă pentru toată lumea, hoțul a continuat să îi trimită mesaje. El a sugerat o întâlnire romantică, declarând:

Hai să ne relaxăm. Jur, abia aștept așta”

„Am un soț. Știi că nu pot face asta. Îți doresc tot binele din lume”.

Cu toate că tânăra a încercat să se elibereze de situația tulburătoare, pretinzând că este căsătorită și că nu poate să accepte oferta lui Damien, acesta a insistat în mesajele sale. Cu toate acestea, Amber a rămas fermă în hotărârea sa de a respinge propunerea agresorului, exprimându-și dorința ca acesta să găsească un drum mai bun în viață.

După ce a sesizat incidentul la poliție, Damien Boyce a fost prins și arestat de autorități. Acum, el se află în custodia poliției, iar cauțiunea sa a fost stabilită la 7.500 de dolari. Pe 23 iunie, hoțul a fost pus oficial sub acuzare pentru jaf armat.

 

Sursa foto:  Foto: Captură Video WRTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: