Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I-a căutat printre haine și ce a găsit i-a dat lumea peste cap

I-a căutat printre haine și ce a găsit i-a dat lumea peste cap

I-a căutat printre haine și ce a găsit i-a dat lumea peste cap. Un văduv a aflat tocmai după dispariția soției sale ce i-a ascuns femeia timp de un deceniu. Adevărul l-a cutremurat!

I-a căutat printre haine și a trăit șocul vieții sale

După ce și-a îngropat soția, Sam Miller s-a hotărât să strângă hainele soției sale din dormitorul conjugal. A luat la mână fiecare obiect ce i-a aparținut și și-a luat la revedere ca și când ar face-o de la cea care îi fusese parteneră de viață timp de 15 ani. La un moment dat, într-una dintre bluzele femeii, Sam a găsit un telefon mobil.

Când l-a deschis, bărbatul a descoperit că a trăit o mare minciună. Telefonul mobil era folosit de femeie pentru a comunica cu un amant. În el se regăseau zeci de mesaje schimbate de soția sa și amantul său, care dovedeau relația extraconjugală. Furios, bărbatul vrea acum să afle tot adevărul.

”Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei”

Bărbatul spune că el lucra tot timpul, iar soția lui era mai mereu singură acasă. „Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el în mediul online. Sam dorește acum să ia legătura cu bărbatul respectiv pentru a-l cunoaște. Dă asigurări că nu vrea să-i facă rău, ci vrea să afle adevărul despre mariajul lui. El spune că simte că nu-și mai cunoaște soția și că ar vrea să știe ce gândea ea, de fapt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini