Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I-a dat un rinichi tatălui ei ca donator anonim: „Aş face-o iar dacă ar însemna să-i salvez viaţa” / Reacția emoționantă a bărbatului – VIDEO

I-a dat un rinichi tatălui ei ca donator anonim: „Aş face-o iar dacă ar însemna să-i salvez viaţa” / Reacția emoționantă a bărbatului – VIDEO

John Ivanowski

Un bărbat a descoperit că propria fiică este donatorul anonim de la care a primit un rinichi. Un rinichi care i-a salvat viața. 

John Ivanowski a fost diagnosticat cu o deficiență de imunoglobulină, determinând sistemul imunitar să-i atace rinichii, potrivit CBS News.

Fiica i-a donat tatălui ei un rinichi

Timp de peste un an, a petrecut între trei și cinci ore pe zi conectat la un aparat de dializă. Dorind ca tatăl ei să aibă o calitate mai bună a vieții, fiica sa Delayne a vrut să-și ofere imediat rinichiul. Dar bărbatul a refuzat „oferta”.

Cu 15 ani în urmă, fiul lui Ivanowski, Dawson, a murit de cancer, aşa că gândul că fiica lui va intra în operaţie, chiar dacă nu era o operaţie riscantă, era mai mult decât putea suporta.

Fără să accepte „nu” ca răspuns, Delayne a contactat un coordonator și și-a făcut câteva teste. Aceasta şi-a petrecut anul trecut lucrând cu centrul de transplant de la Spitalul Evreiesc Barnes din St. Louis.

După ce a devenit donator aprobat, ea a păstrat secretul în siguranță timp de opt luni până la operație. Pentru că numai de la un anonim ar fi acceptat bărbatul transplantul de rinichi.

Bărbatul a rămas șocat când a aflat cine e donatorul

Într-un videoclip postat pe TikTok luna trecută, Delayne a arătat momentul în care îi spunea tatălui ei vestea cea mare. Ea a scris în descrierea clipului: „Uită-te la tatăl meu cum află că am fost donatorul lui anonim de rinichi, după ce am păstrat secretul timp de 8 luni. Ia un șervețel!”

@delayne_i watch my dad find out that I was his anonymous kidney donor after keeping it a secret for 8 months 🥹 grab a tissue! ##fyp##kidneydonor ♬ original sound – Delayne

În imagini se vede cum bărbatul aștepta să intre în camera de spital persoana de la care a primit rinichiul, iar în momentul în care își vede fiica în halat și cu branulă pe braț a fost șocat. „O, Doamne, glumiți cu mine? Știam că ai de gând să faci ceva”, a spus acesta. „Întotdeauna pun la cale ceva”, i-a răspuns tânăra.

Delayne Ivanowski a spus că este doar bucuroasă că a reuşit să-şi salveze tatăl. „Aş face-o iar şi iar şi iar dacă ar însemna să-i salvez viaţa şi să-l am aici cu mine”, a subliniat Delayne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: