Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I-a fost oferit un pahar de băutură, în club. Ce s-a întâmplat după?

I-a fost oferit un pahar de băutură, în club. Ce s-a întâmplat după?

O studentă din Anglia a trăit surpriza vieții după ce, la câteva zile după ce i-a fost oferită o băutură în club, a primit un mesaj ciudat de la bărbatul respectiv. Fetei nu i-a venit să creadă ce a putut să-i spună individul de care își amintea vag.

I-a fost oferit un pahar de băutură în club și iată ce a urmat

În urmă cu câteva zile, o studentă britanică a ieșit într-un club alături de prietenele ei. Abby s-a distrat pe cinste, iar la un moment dat a fost abordată de un bărbat. Acesta i-a oferit un pahar de băutură și au purtat o conversație amiabilă. Câteva zile mai târziu, acesta i-a trimis un mesaj text femeii.

Acesteia nu i-a venit să creadă ce a putut să-i ceară bărbatul după doar o băutură oferită în club. Stupefiată de cerința lui, studenta a făcut totul public pe rețelele de socializare. Toți cei care au văzut mesajul text au rămas uimiți de ce a putut să-i ceară bărbatul unei femei căreia i-a oferit o băutură în club.

Ce i-a cerut bărbatul studentei după ce i-a oferit un pahar

Banii înapoi! Studenta din Anglia s-a trezit cu un mesaj text în care acesta se prezenta și se oferea să-i dea contul bancar pentru a i se returna banii. „Salut! Sper că nu e o vreo problemă, dar îmi poți transfera suma de 6.50 de lire?”, i-a spus acesta într-un prim mesaj text.

Ulterior, după ce aceasta l-a rugat să se indetifice, acesta i-a spus că e tipul care i-a oferit un pahar de băutură în club. „Liam de acum câteva zile. Ți-am cumpărat o băutură! Îmi dai, te rog, banii înapoi? Îți pot da iban-ul meu. Mulțumesc!”, i-a spus acesta prin mesaj. Fata s-a conformat, dar nu înainte de a face totul public. Voi ce spuneți? A procedat băiatul corect?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini