Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » I-a găsit soțului ei în palton fel și fel de bilețele… La început nu realizase cât de gravă este situația, dar într-o zi ….

I-a găsit soțului ei în palton fel și fel de bilețele… La început nu realizase cât de gravă este situația, dar într-o zi ….

I-a găsit soțului ei în palton fel și fel de bilețele... La început nu realizase cât de gravă este situația, dar într-o zi ....

Alina i-a găsit soțului în palton, fel și fel de bilețele. La început, nu a realizat cât de gravă este situația…

I-a găsit soțului ei în palton fel și fel de bilețele…

Aceasta a crezut că poate este doar o altă excentricitate a lui Andrei, un obicei straniu care îi dădea farmecul aparte. Dar într-o zi, în timp ce căuta un lucru în buzunarul paltonului, a găsit un bilețel pe care scria:

„Draga mea Alina, îmi pare rău că am greșit. Nu știu cum să îți spun asta, dar am avut o aventură și nu vreau să îți ascund adevărul. Te rog să mă ierți.”

La început nu realizase cât de gravă este situația, dar într-o zi ….

Inima Alinei s-a strâns în piept și simțea cum lumea ei se prăbușește. Lacrimile i-au invadat ochii și a simțit cum trădarea și durerea o învăluie. Nu știa cum să reacționeze. Cum să continue să trăiască cu cineva care i-a înșelat încrederea în cea mai crudă manieră?

A fost un șoc pe care nu a putut să îl depășească imediat. Zilele au devenit o luptă grea, iar nopțile i-au fost bântuite de vise tulburătoare și de întrebări fără răspuns. Cum a putut să nu își dea seama? Ce a făcut să îl îndepărteze? Dar cel mai greu îi era să se gândească la fiul lor. Cum să îi explice că tatăl său a greșit atât de grav?

Dar în mijlocul acestei furtuni de emoții, Alina a găsit o putere pe care nu credea că o are. A decis să nu lase trădarea lui Andrei să îi definească viața și să își găsească fericirea din nou. A început să caute ajutorul celor din jur și să meargă la terapie pentru a-și vindeca rănile emoționale.

Și pe măsură ce timpul trecea, a învățat să își reconstruiască încrederea în sine și să privească spre viitor cu speranță. Nu a fost ușor, iar cicatricea trădării lui Andrei încă o durea, dar a știut că trebuie să meargă mai departe pentru ea și pentru fiul lor. A găsit înțelegere și sprijin în prieteni și familie, iar fiecare zi aducea cu ea un pas mic spre vindecare și spre redescoperirea fericirii în propria ei viață.

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: