Redactia.ro
Home » Monden » I-am făcut calculul! Câți bani a încasat Cătălin Zmărăndescu, după 7 săptămâni la Survivor All Stars

I-am făcut calculul! Câți bani a încasat Cătălin Zmărăndescu, după 7 săptămâni la Survivor All Stars

Cătălin Zmărăndescu, un nume bine cunoscut în lumea sporturilor de contact, a devenit recent subiectul conversațiilor nu doar pentru abilitățile sale fizice, ci și pentru participarea sa la competiția Survivor All Stars. Acest show, care testează limitele rezistenței umane în condiții extreme, s-a dovedit a fi o nouă arenă pentru fostul luptător.

Totuși, aventura sa în jungla din Republica Dominicană a luat sfârșit după un duel eliminatoriu palpitant cu Zannidache, un alt concurent emblematic al emisiunii.

Câți bani a încasat Cătălin Zmărăndescu

Eforturile și determinarea lui Zmărăndescu de a supraviețui în condiții aspre nu au trecut neobservate de către producătorii Pro TV, care l-au recompensat pe măsură pentru timpul petrecut în competiție. Deși a fost eliminat în urma duelului cu Zannidache, fostul luptător nu a plecat cu mâinile goale. Pentru cele șapte săptămâni de concurs, el a fost remunerat generos, primind o sumă considerabilă de bani, care reflectă nu doar participarea sa, dar și valoarea pe care o aduce show-ului.

Survivor All Stars este o competiție care pune la încercare nu doar aptitudinile fizice ale concurenților, ci și reziliența lor mentală, abilitatea de a lucra în echipă și strategia de supraviețuire. Zmărăndescu a intrat în competiție în săptămâna a doua, ceea ce înseamnă că a avut ocazia să se confrunte cu provocările și să se adapteze la viața în junglă timp de șapte săptămâni. Acest lucru, însă, nu a fost suficient pentru a rămâne în cursa pentru premiul final, dar experiența acumulată și compensația financiară primesc sunt, fără îndoială, valoroase.

Conform informațiilor oferite de CANCAN.RO, Zmărăndescu a fost remunerat cu 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în cadrul competiției. Astfel, totalul sumei primite se ridică la impresionanta cifră de 35.000 de euro. Această sumă reprezintă nu doar o recompensă pentru efortul depus, ci și o recunoaștere a contribuției sale la succesul emisiunii.

Ultimele cuvinte rostite de Zmărăndescu la Survivor

Înainte de a se despărți de colegii săi de competiție și de jungla dominicană, Zmărăndescu a împărtășit câteva cuvinte, exprimându-și mândria că ultimul său joc a fost împotriva unui fost câștigător al Survivor România. Chiar dacă spera să câștige, recunoaște că dibăcia adversarului său a avut un rol decisiv în duel. Aceste declarații arată nu doar spiritul competitiv al fostului luptător, dar și respectul față de competiție și adversari.

„Îmi e dificil să îmi găsesc cuvintele în momentul ăsta, am crezut pentru o secundă că pot câștiga, că pot rămâne aici, dar Zanni a fost mult mai focusat pe jocul ăsta, nu degeaba a câștigat în sezonul lui.

Pe de altă parte, sunt mândru că ultimul joc l-am avut cu un campion. Știu că i-a plăcut foarte mult tricoul ăsta lui TJ, vreau să i-l las lui ca amintire. Vreau să îi iau pe toți în brațe.”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: