Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » „I-am făcut prietenului meu un test ADN care a dezvăluit relația secretă a mamei sale”

„I-am făcut prietenului meu un test ADN care a dezvăluit relația secretă a mamei sale”

GALERIE FOTO (2)

O femeie și-a rugat prietenul să își facă un test ADN, iar ceea ce a aflat este șocant. Femeia a povestit ce a urmat după ce i-a cumpărat un test ADN iubitului ei cu ocazia zilei de naștere. Accidental, a ieșit la iveală relația secretă a mamei bărbatului.

Controverse în urma unui test ADN

O femeie a povestit cum un cadou nevinovat făcu tcu ocazia zilei de naștere  a scos la iveală , accidental, faptul că bărbatul are alt tată față de cel cu care a crescut. Femeia a explicat cum situația familiei s-a schimbat complet după ce, în urma testului, s-a aflat că bărbatul ar avea și o soră vitregă.

După ce a urmărit-o pe sora lui pe Facebook, bărbatul a fost șocat să afle că are o nouă familie, alta decât mama și tatăl cu care au crescut. Însă, părinții bărbatului nu aveau nicio idee că acesta a descoperit adevărul.

În timp ce mama lui biologică și tatăl adoptiv s-au despărțit pentru scurt timp, femeia a avut o relație fără obligații cu tatăl său biologic. Cu toate acestea, femeia s-a întors la fostul partener după ce a rămas însărcinată. Astfel, ei au presupus tot timpul că femeia a rămas însărcinată cu primul partener.

Însă, adevărul a ieșit la iveală pentru fiul acestora, datorită cadoului primit din partea iubitei, scrie Daily Mirror.

,,Acest lucru s-a întâmplat în august, dar în cele din urmă a obținut rezultatele înapoi cu câteva săptămâni în urmă. Aparent, iubitul meu are o soră vitregă și o mătușă de care nu a știut niciodată. Atât mătușa, cât și sora sa sunt de partea tatălui său, așa că …bărbatul a decis să vorbească cu tatăl biologic. Tatăl său nu o cunoștea pe mătușă, deși ea avea același nume de familie ca familia lui, iar tatăl său nu a știut niciodată că are o fiică,  dar odată cu aceste evenimente a ieșit totul la iveală. Apoi, iubitul meu a căutat-o pe Facebook pe sora lui vitregă. Fata arăta exact ca tatăl lui. Este inutil să spun că  a fost șocat. Încercau să își dea seama cum să spună acest lucru celorlalți membri ai familiei. „, a povestit iubita bărbatului.

,,Iubitul meu nu a vrut să îi trimită mai întâi un mesaj pentru că poate nu știe că a fost adoptată sau dacă nu știa cine este tatăl ei adevărat. Însă, săptămâna aceasta, în cele din urmă, sora lui i-a dat mesaj și l-a întrebat dacă este adoptată. El a continuat să îi spună că a crezut că ea ar fi cea adoptată pentru că arată exact ca tatăl său. După care, și ea a dăugat că EL ARATĂ CA TATĂL EI! Este inutil să spun că toată lumea a fost confuză. Cei doi și-au trimis poze cu tatăl lor, iar iubitul meu chiar arăta ca tatăl ei „, a mai adăugat iubita bărbatului care și-a făcut testul ADN. 

,, Există încă întrebarea: cine este mătușa ?? Dar sora vitregă și mătușa se cunosc?Da. Da, da. Sora vitregă a spus că mătușa este mătușa ei. Cu toate acestea, iubitul și mătușa mea au același nume de familie ?? În cele din urmă, iubitul meu și-a făcut curaj și a întrebat-o pe mama lui dacă are un alt tată. Femeia a răspuns că este convins că băiatul nu are un alt tată. Însă, până când iubitul meu a trimis poza cu tatăl surorii sale vitrege, tatăl  adoptiv și mama lui l-au recunoscut imediat pe bărbat”, a adăugat femeia.

,, În cele din urmă s-a aflat că mama sa biologică și tatăl său adoptiv s-au despărțit și reîmpăcat aproape imediat după ce iubitul meu a fost conceput de mama sa cu un alt bărbat. Însă, cei doi soți și-au asumat că băiatul lor este rodul iubirii lor și nu al aventurii pe care femeia a avut-o. Însă, s-au înșelat.

Iubitul meu a aflat că mai are 4 frați vitregi, o mătușă, un unchi, 5 verișoare, unici și doi nepoți. Însă, nu a știut niciodată despre aceștia până acum. Mai mult, unul dintre frații săi vitregi este născut în același an cu el și are același nume. În ceea ce po privește pe mătușa care are același nume de familie ca și iubitul meu, nus untem încă siguri dacă este o coincidență sau dacă este cumva înrudită cu partea adoptivă a familiei„, a mai mărturisit femeia. 

Iubita bărbatului a povestit că familia a acceptat această veste surprinzător de bine.

,, Tatăl adoptiv al iubitului meu îl încurajează să își cunoască familia biologică, a mai adăugat femeia.,,Încă de atunci iubitul meu comunică cu tatăl său biologic și cu doi dintre frații vitregi. Par o familie atât de amabilă, iubitoare și de primitoare. Deși a fost șoc pentru toată lumea, s-a dovedit a fi cel mai bun scenariu pentru o situație atât de ciudată„, a mai precizat aceasta. 

,, Așa că da, în esență, i-am dăruit iubitului meu o cu totul altă familie de ziua lui„, a încheiat iubita bărbatului. 

Utilizatorii Reddit nu au ezitat să reacționeze. Unul dintre utilizatorii rețelei a adăugat că ,,Este șocant cât de des se întâmplă astfel de lucruri„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: