Redactia.ro
Home » Monden » Ianca Simion, transformare șocantă! Cum a reacționat Răzvan Simion când a văzut că fiica sa și-a schimbat look-ul

Ianca Simion, transformare șocantă! Cum a reacționat Răzvan Simion când a văzut că fiica sa și-a schimbat look-ul

GALERIE FOTO (6) Ianca Simion, transformare șocantă!

Ianca Simion, transformare șocantă! Fiica lui Răzvan Simion a șocat pe toată lumea după ce s-a afișat în mediul online cu părul blond. Ianca nu mai arată deloc ca înainte, iar imaginile postate pe rețelele de socializare dovedesc acest lucru. Care a fost reacția prezentatorului tv când și-a văzut fiica schimbată?

Ianca Simion, transformare șocantă! Cum a reacționat Răzvan Simion când a văzut că fiica sa și-a schimbat look-ul

Ianca Simion, transformare șocantă! Răzvan Simion se poate declara un bărbat împlinit având o carieră de succes și doi copii minunați. Dar și plan sentimental o duce bine, fiind într-o relație cu designerul interior Daliana Răducan. Recent, fiica prezentatorului tv a surprins pe toată lumea după ce și-a făcut o schimbare de look. Fără să stea prea mult pe gânduri, adolescenta s-a făcut blondă. Ianca a postat pe Instagram mai multe imagini cu noul look, iar părerile internauților au fost pe măsură.

Mai mult, și Răzvan Simion s-a declarat impresionat de schimbarea fiicei sale. Acesta i-a apreciat fotografiile pe care Ianca le-a postat, iar la rândul său, Daliana a fost impresionată de transformarea tinerei.

Copiii lui Răzvan Simion locuiesc la Timișoara, alături de mama lor. În ceea ce -l privește pe fiul său, Tudor, vedeta de la Antena 1,a  declarat într-un podcast că acesta îi seamănă foarte bine fizic. „Copiii fac foarte bine. Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pe aici pentru că nu are prietenii, nu are toate ustensilele cu care se dă. Acum strânge bani de motor. El seamănă mai mult cu Dani, deși fizic seamănă cu mine”, a declarat Razvan.

Copiii lui Razvan Simion

Ianca Simion iubește la 16 ani

Fiica prezentatorului de la Antena 1 este îndrăgostită la vârsta de 16 ani. Ianca seamănă foarte mult cu tatăl ei și este din ce în ce mai frumoasă. Adolescenta este îndrăgostită, iar cel care i-a furat inima este un băiat pasionat de sport. Blond cu ochii verzi, tânărul a cucerit-o pe Ianca. Pe rețelele de socializare, cei doi își dedică iubirea unul celuilalt, cu numeroase inimioare și declarații de dragoste la imaginile pe care le publică. ”Iubirea mea”, a scris Ianca Simion la una dintre imaginile lui.

Deși părinții ei s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, Ianca a înțeles situația și acum are o relație apropiată cu partenerii părinților săi. Ianca se pare că a primit-o cu brațele deschise pe Daliana, noua iubită a tatălui său. Fiica lui Răzvan Simion se pozează alături de Daliana Răducan atunci când se întâlnesc și îi apreciează fotografiile pe conturile de socializare. De asemenea, celebrul designer interior o alintă pe adolescentă ”inimioara mea”.

Ianca Simion iubit

În ceea ce privește relația pe care Ianca a avut-o cu Lidia Buble, cele două s-au înțeles la fel de bine. ”Îi consider frați mai mici (pe copiii lui Răzvan Simion, n.r.). Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine.”, povestea Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: