Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, cu fiica acestuia

Cum se înțelege Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, cu fiica acestuia

Daliana Răducan este noua iubită a lui Răzvan Simion, de câteva luni, după ce acesta s-a despărțit în urmă cu un an de Lidia Buble. Aceasta are o relație specială cu fiica acestuia, Ianca Simion. Cel puțin, asta reiese din postările de pe rețelele de socializare.

Cum se înțelege Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, cu fiica acestuia

Ianca Simion pare că o simpatizează foarte mult pe noua iubită a tatălui ei, Daliana Răducan. Dacă pe Lidia Buble, fosta parteneră a lui Răzvan Simion nu o mai urmărește pe Instagram, pe Daliana nu doar că o urmărește, dar se și pozează cu aceasta în mediul online.

Cu câteva zile înainte, Ianca Simion a postat o imagine în care se uită la televizor, la un film, în compania tatălui și noii sale iubite. Luni, Daliana a postat o fotografie în care este alături de Ianca.

Daniala Răducan și Ianca Simion
Foto: Captură Wowbiz, Daniala Răducan și Ianca Simion[Sursa foto: Instagram]

Cum se înțelgea Lidia Buble cu copiii lui Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au stat împreună cinci ani. Într-un interviu, ea a mărturisit că a avut o relație la fel de specială cu cei doi copii ai prezentatorului de la Antena 1.

„Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie.  Răzvan zice că are trei copii”, a declarat  Lidia Buble  în urmă cu mai câțiva ani.

Nu se știe cu exactitate motivul despărțirii celor doi, având în vedere că păreau a se înțelege foarte bine. Anul trecut, Răzvan Simion a dat vestea despărțirii de artistă.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărțirea de Lidia Buble

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: