Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simon, alint inedit pentru iubita sa Daliana Răducan. Prezentatorul a suprins pe toată lumea

Răzvan Simon, alint inedit pentru iubita sa Daliana Răducan. Prezentatorul a suprins pe toată lumea

GALERIE FOTO (3)

Curând Răzvan Simion și frumoasa Daliana Răducan împlinesc un an de iubire. Totul pare că merge ca pe roate între cei doi, iar povestea de dragoste a acestora stărnește indivia multor persoane. Răzvan și Daliana sunt o prezență destul de discretă în general, dar de fiecare dată când decid să mai facă publice detalii personale din frumoasa lor poveste de iubire, își surprind plăcut fanii.

Cu sigurtanță Daliana se simte mai fericită ca niciodată alături de Răzvan, lucru care se vede cu ochiul liber. Cei doi amorezi pare că sunt mai fericiți ca niciodată, iar Răzvan dă semne clare că despărțirea de Lidia Buble este de mult uitată.

Cu ocazia frumosului eveniment prin care bunul său prieten Dani Oțil și-a unit destinul cu cel al superbei Gabriela Prisăcariu, Răzvan Simion, dar și Daliana Răducan au făcut publică prima poză impreună pe profilele lor de instagram. Acest pas a adunat căteva zeci de mii de aprecieri, lucru care demonstrează faptul că sunt unul diontre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz la acest moment.

Răzvan Simion a lăsat mască pe toată lumea când a făcut public alintul pe care i-l adresează iubitei sale, Daliana Răducan

Răzvan Simon a luat prin suprindere pe toată lumea când a făcut public chiar și alintul pe care i-l adresează frumoasei sale iubite Daliana Răducan. Nici Lidiei nu i-a făcut așa declarație care să ajungă în spațiul public. Îndrăgitul prezentator nu se sfiește să o numească pe Daliana Răducan,”arhitecta sufletului meu”. Această informație a fost „scăpată” în mediul online chiar de cel mai bun prieten al lui Răzvan și anume Dani Oțil.

Putem spune că relația celor doi este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste care a intrat în atenția presei, iar Răzvan Simion și Daliana Răducan sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de către public.

Se împlinește un an de zile de când Răzvan Simiuon și Lidia Buble au decis să o ia pe drumuri separate

Acum un an, pe data de 7 iunie, Răzvan și Lidia Buble își spuneau adio. La acel moment Răzvan Simion a făcut urmatoarea delcarație: „Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost…Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.

Analizând retrospectiv viața amoroasă a fostului cuplu, pare că doar Răzvan a fost cel norocos în a-și găsi o nouă jumătate care să-i aducă liniștea pe care și-o dorea. De cealaltă parte, Lidia nu a fost atât de norocoasă, artista fiind singură pânhă la acest moment cu toate că a intrat în atenția presei afișându-se cu diverși bărbați. S-a zvonit că frumoasa blondină ar fi avut tentative de a se cupla cu cîteva nume mari din capitală, cum ar fi Ensar Duman, Cornel Ilie sau cu fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu, Cobra Tate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini