Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp a dezvăluit ce se va întâmpla cu casa lui Ion Șmecheru, în vreme de război

Iancu Sterp a dezvăluit ce se va întâmpla cu casa lui Ion Șmecheru, în vreme de război

Iancu Sterp este unul dintre cei mai îndrăgiți tineri din mediul online din țară. Acesta este fratele artistului Culiță Sterp și a devenit cunoscut odată cu apariția sa la emisiunea „Puterea Dragostei”, de pe postul TV, Kanal D. Cochetează cu muzica și cu batăile în cușcă și se asigură că are o relație continuă cu urmăritoii săi din online.
Familia sa este cunoscută pentru actele de caritate și dorința de a-i ajuta pe cei fără posibilități. Unul dintre ei fiind Beni (copilul crescut de familia Culiță), iar altul, s-a stins din viață anul trecut, Ion Șmecheru.

Ce s-a întâmplat cu Ion Șmecheru

Anul trecut, Ion Șmecheru, ciobanul pe care frații Culită și Iancu l-au luat sub protecția lor, s-a stins din viață. Iancu s-a decis să-i ridice o casă lui Ion din cauza condițiilor rele de trai, unde, din păcate, nu a apucat să locuiască pentru mult timp.

Cumnata a povestit cum l-a găsit mort pe Ion Smecheru

Aceasta a povestit că Ion se afla în curtea casei când a cazut de pe scaun, fiind deja beat. Femeia a chemat ajutoare, însă nu a prevăzut tragedia. Oamenii din sat l-au ajutat pe Ion, l-au dus până acasă, așezându-l pe pat, acolo unde l-au lăsat câteva ore. Aceștia nu au crezut că va păți ceva, deoarece erau obișnuiți cu situații de genul din partea lui.
La scurt timp, cumnata lui Ion a revenit acasă și l-a găsit pe cioban nemișcat. Aceasta a încercat să-l trezească cu câteva palme, ba chiar l-a stropit cu apă. Fără nicio reacție, cumnata a realizat faptul că bărbatul a murit și a anunțat rudele.

 

Casa lui Ion Șmecheru, cămin pentru refugiați

Inițial, Iancu Sterp a anunțat într-un video, pe platforma sa de YouTube că va lăsa casa cumnatei lui Ion Șmecheru. Totuși, acum, casa este goală, iar tânărul a decis să o dea spre folosință celor care fug de războiul din Ucraina și nu au unde să se adăpostească când ajung în țara noastră.

„Cum e situația asta cu războiul și mulți ucrainieni vin la noi în țară, iar casa stă goală, ar fi bine primiți niște oameni care nu au unde să stea, care vin de acolo din Ucraina sau poate și din România. Ar fi bine primiți în casa aceea, dacă ar lua legătura cu mine. Încă nu a venit nimeni să locuiască aolo. Casa stă goală și e păcat de ea. Am fost să o văd și e intactă, arată perfect, e locuibilă. Am putea găzdui niște oameni acolo. E o casă frumoasă, destul de spațioasă, ca un apartament.”, a mărturisit Iancu, în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: