Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp și Jador sunt din nou la cuțite! Fratele lui Culiță l-a taxat pe manelist: ”Te fac cățelul meu la întors oile”

Iancu Sterp și Jador sunt din nou la cuțite! Fratele lui Culiță l-a taxat pe manelist: ”Te fac cățelul meu la întors oile”

Iancu și Jador

În cadrul celei de-a 13-a ediții a emisiunii Survivor All Stars, atmosfera a fost încărcată de tensiuni între doi concurenți cunoscuți, manelistul Jador și luptătorul Iancu Sterp. Disputa a izbucnit pe fondul unei discuții anterioare dintre războinici, care a escaladat rapid într-un schimb de acuzații și replici acide între cei doi.

Confruntarea a început după ce Maria Chițu și Alexandra Duli s-au adresat gazdei emisiunii, Daniel Pavel, exprimându-și nemulțumirea față de faptul că Iancu Sterp și Alex Delea nu le permiteau să participe la discuțiile din tabăra echipei lor.

Jador și Iancu Sterp, la cuțite în Republica Dominicană

În timpul acestui dialog, Alexandra Duli a făcut o remarcă despre Andrei Ciobanu, descriindu-l ca fiind avocatul lui Iancu Sterp și subliniind prietenia strânsă dintre cei doi. Aceasta a declanșat un răspuns prompt din partea lui Jador, care l-a etichetat pe Andrei Ciobanu drept „cățelușul” lui Iancu Sterp, intensificând tensiunile.

„Mi-a mers bine anul ăsta, am vândut mulți miei, multă brânză și îmi permit să am un avocat, chiar și aici la Survivor”, a spus Iancu Sterp.

„Mă plătește bine, da”, a replicat râzând Andrei Ciobanu.

„Adică te-a făcut avocat, vere”, a replicat, inițial, Jador, după care a început să latre pe covorul roșu către Andrei Ciobanu.

Disputa a continuat cu un schimb de replici între Jador și Iancu Sterp. În ciuda eforturilor lui Iancu de a răspunde întrebărilor lui Daniel Pavel și de a clarifica toate cauzele conflictului anterior din tabără, Jador a intervenit agresiv, perturbând discuția prin comportamentul său provocator față de Andrei Ciobanu. Această atitudine a dus la un dialog tensionat între cei doi, marcat de cuvinte tăioase și acuzații reciproce.

Fratele lui Culiță Sterp l-a făcut praf pe manelistul de la Survivor

Pe măsură ce situația s-a calmat temporar, Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a încercat să ofere o explicație concisă a conflictului, în încercarea de a lămuri motivele din spatele tensiunilor cu Jador. Explicațiile sale au vizat să aducă lumină asupra dinamicii complexe dintre concurenți și asupra motivelor care au contribuit la escaladarea disputei.

„Stai numai puțin, Jador. Vorbeai peste mine și nu pot să vorbesc cu domnul Dan. Taci dacă vorbesc eu, te rog să taci. Păi nu contează (n.r. că nu e femeie), e chestie de respect. Vorbesc eu, taci, nu mai lătra. Îți place să latri, să te victimizezi, atâta faci. Te fac cățelul meu de întors oile, ești nebun la cap? Când vrei tu”, i-a spus Iancu Sterp lui Jador.

„Nu, vorbeam cu avocatul tău, nu cu tine. Păi nu, că eu nu sunt avocatul, nu mă plătești pe mine. Eu vorbesc când vrea mușchiul meu, înțelegi? Nu, nu, nu există… Eu nu sunt muiere… Îți cumpăr toate femeile, toate oile și brânza toată, ai înnebunit? Și te fac avocatul meu, nu numai pe tine. Îți iau 30 de oi, ești… A început avocatul! Lasă-mă, măi, că mă certam cu el, ești nebun?”, a spus Jador de pe covorul roșu.

„Hai, băi, Jador, taci. Vorbești prost”, a intervenit și Andrei Ciobanu în schimbul de replici al celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: