Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi a ajuns din nou la tineret! Mirel Rădoi l-a uitat

Ianis Hagi a ajuns din nou la tineret! Mirel Rădoi l-a uitat

ianis hagi, romania u21,

Ianis Hagi ajunge din nou la naționala de tineret a României. Mirel Rădoi nu l-a convocat după evoluțiile șterse pe care le-a avut în ultima perioadă. De altfel, acesta nu a scăpat de cirticile jurnaliștilor scoțieni, după ultimele meciuri în care a evoluat.

Adrian Mutu a anunțat jucătorii pe care se va baza la meciul cu Danemarca programat pe 17 noiembrie. Surprinzător printre aceștia este și Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi nu a mai făcut parte din planurile lui Mirel Rădoi, pentru naționala României. Astfel, la 22 de ani a ajuns după 17 luni din nou la tineret. Ultima oară când Ianis Hagi a jucat la această echipă a fost în iunie 2019, la Campionatul European. Atunci reușea două goluri și o pasă decisivă în cele patru jocuri.

„Mijlocașul lui Rangers a ratat convocarea la prima reprezentativă, pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord. În schimb, Hagi va merge la naționala U21 condusă de Adrian Mutu, pentru a obține un loc la Campionatul European”, au scris scoțienii de la Glasgow Times.

România U21 este pe locul doi în grupă și are nevoie neapărat de o victorie pentru a prinde un loc cât mai bun în clasamentul celor mai bune echipe de pe locul secund. Primele cinci echipe merg direct la turneul final.

Lotul convocat de Adrian Mutu

Portari:Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), George Micle (FC Argeș);
Fundași: Denis Haruț (FC Botoșani), Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Pașcanu (SD Ponferradina / Spania), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Boboc (FC Viitorul), Raul Opruț (Hermannstadt), Ricardo Grigore (Dinamo);
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Gabriel Simion (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Ianis Hagi (Rangers/Scoția), Alexandru Mățan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Olimpiu Moruțan (FCSB), Vlad Dragomir (Perugia / Italia);
Atacanți: Nicolae Carnat (CFR Cluj), George Cîmpanu (Universitatea Craiova), Valentin Costache (CFR Cluj).

Clasamentul echipelor aflate pe locul doi în preliminariile CE:
1. Franţa 18 puncte (7 jocuri)
2. Polonia, 14 puncte (8 j),
3. Belgia, 13 p (7 j),
4. România, 13 p (7 j),
5. Irlanda, 13 p (7 j),
6. Portugalia, 12 p (5 j),
7. Austria, 12 p (7 j),
8. Scoţia, 11 p (6 j),
9. Macedonia de Nord, 8 p (6 j)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: