Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi are presa la picioare! Prima reacție a românului!

Ianis Hagi are presa la picioare! Prima reacție a românului!

Ianis Hagi are presa la picioare

Ianis Hagi are presa la picioare, după ce a marcat la debutul său oficial pentru Genk. Ziariștii din Belgia nu mai contenesc cu laudele. Numele lui a ajuns și în ziarele din Turcia. Românul de 20 de ani, a intrat pe teren în minutul 74 și a avut nevoie de două minute ca să marcheze golul victoriei.

„Ianis Hagi și-a demonstrat imediat valoarea pentru Genk vineri seară. Supertalentatul jucător român a ajuns aici după transferul de la FC Viitorul și a intrat chiar în meciul de debut al sezonului, marcând golul victoriei la prima atingere de minge”, scrie Vi.nl.

Publicația HLN a titrat „Ce intrare și-a făcut!”. Și turcii de la Sporx au fost cu ochii pe fiul “Regelui”.

„Ianis Hagi marchează de 3 puncte în două minute! „, au scris cei de la Sporx

“E grozav să dai golul victoriei. A fost instinctiv”

Ianis Hagi a vorbit cu jurnaliștii belgieni după meci.

„Încă am de muncă pentru a mă adapta fotbalului de aici. Vreau să fac mândrii fanii. E grozav să intri pe teren și să marchezi golul decisiv. Vreau să le mulțumesc colegilor mei. M-au ajutat mult. Sunt fericit că am marcat. A fost instinctiv să urmăresc acea minge. E grozav că am înscris la prima atingere de balon”, a spus fiul lui Gheorghe Hagi, după meci.

Și fanii din Belgia l-au lăudat pe rețelele de socializare. “Diamantul României, Iansi Hagi a marcat golul doi”, “Bine ați venit în viitor. Gool de Genk”, au fost câteva dintre postarile suporterilor.

De ce l-au transferat belgienii pe Ianis

Directorul sportiv al lui Genk, Dimitri de Conde a vorbit în urmă cu două zile despre mijlocașul adus de la Viitorul. Românul pe care s-au plătit 4 milioane de euro este văzut ca o investiție în viitor.

„Ianis este un jucator creativ care poate pune pe cineva în situație de gol în orice moment. Sunt convins ca veți auzi de el! Am investit mult și eforturile se vor vedea. Daca vom păstra echipa asta timp de doi-trei ani, vom avea o echipă fantastică”, a spus De Conde pentru SportMagazine.

Loading...