Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi a jucat în Genk – Salzburg 1-4! Belgienii, out din Europa!

Ianis Hagi a jucat în Genk – Salzburg 1-4! Belgienii, out din Europa!

Ianis Hagi a jucat în Genk - Salzburg 1-4

Ianis Hagi a jucat în Genk – Salzburg 1-4. Românul a fost introdus în ultimele 10 minute ale meciului. Belgienii au doar un punct și termina grupa pe ultimul loc.

Genk a pierdut la scor în fața austriecilor de la Salzburg și sunt eliminați din Liga Campionilor. După rezultatul de aseară, Salzburg rămâne cu șanse de calificare în optimile UEFA Champions League. Iansi Hagi nu a prins primul 11, fiind introdus în minutul 80. Austriecii au marcat două goluri în prima repriză. După pauză scorul a luat proporții. Pentru a ajunge în optimile UEFA Champions League, Salzburg trebuie să o învingă în ultima etapă chiar pe deținătoarea trofeului, Liverpool.

Probleme pentru Ianis la Genk

Ianis Hagi a marcat 3 goluri în acest sezon. În ultimele partide a stat însă mai mult pe banca de rezerve. În urmă cu câteva zile, Gheorghe Hagi declara că nu înțelege de ce fiul său nu joacă.

“Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat. Nu e problema că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, e ceva… Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni nu are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creştere”, a declarat Gheorghe Hagi, la Telekomsport.ro.

Citește și: Fanii suedezi au vandalizat statuia lui Zlatan! De ce au făcut acest gest!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: