Redactia.ro
Home » Sport » Fanii suedezi au vandalizat statuia lui Zlatan! De ce au făcut acest gest!

Fanii suedezi au vandalizat statuia lui Zlatan! De ce au făcut acest gest!

Fanii suedezi au vandalizat statuia lui Zlatan

Fanii suedezi au vandalizat statuia lui Zlatan Ibrahimovici. Mai mulți suporteri ai echipei Malmo s-au enervat la culme și au dat fos statuii din centrul orașului.

În urmă cu două zile, fostul international Zlatan Ibrahimovici a postat o fotografie în tricoul echipei Hammarby. Inițial s-a crezut că jucătorul a semnat o înțelegere, apoi s-a aflat adevărul. Clubul a anunțat pe pagina sa oficială că, suedezul a acceptat dă devină patronul clubului. Acesta ar deține 25% din actiuni. Inițial fanii lui Malno s-au revoltat pe rețelele de socializare. Până seara s-au răzgândit însă și au mers în centrul orașului. Deși a sosit și poliția, fanii suedezi au vandalizat statuia lui Zlatan.

Hammarby Fotboll

Publicată de Zlatan Ibrahimović pe Luni, 25 noiembrie 2019

„Reprezentantii clubului Hammarby s-au întâlnit cu firma AEG și Zlatan Ibrahimovic în Los Angeles. AEG a informat Hammarby că a vândut jumatate din proprietatea sa către Ibrahimovic”, se arata in comunicatul clubului.

Statuia lui Zlatan fusese inaugurată în urmă cu o lună.

Ce vrea să facă Zlatan cu Hammarby

Jucătorul în vârstă de 38 de ani spune că își dorește ca noua sa echipă să devină o forță în fotbalul scandinav. Hammarby este în prima ligă din Suedia și a terminat sezonul trecut pe locul 2, la un punct de campioana Djurgarden.

„O voi ajuta pe Hammarby să devină cea mai bună echipă scandinavă”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit celor de la pentru Sport Bladet.

Citește și: Dan Petrescu vrea calificarea pe Olimpico! Mesajul transmis jucătorilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini