Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu vrea calificarea pe Olimpico! Mesajul transmis jucătorilor

Dan Petrescu vrea calificarea pe Olimpico! Mesajul transmis jucătorilor

Dan Petrescu vrea calificarea pe Olimpico

Dan Petrescu vrea calificarea pe Olimpico. Antrenorul campioanei își dorește să tranșeze cât mai repede calificare în primăvara Europa League.

Conferința de presă înaintea meciului cu Lazio!

Conferința de presă a antrenorului nostru Dan Petrescu și a mijlocașului nostru Damjan Djokovic înaintea meciului cu Lazio de mâine seară!Hai CFR!

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Miercuri, 27 noiembrie 2019

CFR Cluj va întâlni joi seara, de la ora 22.00 pe Lazio. Clujenii sunt pe locul 2 în Grupa E, cu nouă puncte și mai are nevoie de unul pentru a merge în 16-imile Europa League.

„Sunt fericit că m-am întors la Roma, ca jucător era altă viaţă, ca antrenor mult mai stresant! Sper să fie noroc, să sparg gheaţa ca antrenor. Foarte greu să-i surprinzi pe Lazio cu ceva, este echipa de pe locul 3 în Serie A, fac un campionat extraordinar. În tur, am făcut un meci foarte bun şi de aia am câştigat, nu i-am surprins neapărat cu ceva,” a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj a mai obținut o victorie mare pe Olimpico în urmă cu 10 ani. Atunci clujenii i-au învins pe cei de la AS Roma.

„Ne-am întors la Celtic şi nu a fost bine. Este greu când te întorci, nu e uşor să repeţi performanţa, mai ales că Lazio are 4 victorii şi două egaluri pe teren propriu, a pierdut doar cu Celtic. Ne trebuie un punct, dar nu vom juca la egal. Lazio are un lot mult mai valoros, dar noi vom încerca din nou să facem istorie pentru România,” a declarat Dan Petrescu.

Ștefan Radu nu va juca în meciul cu CFR Cluj

Simone Inzaghi, tehnicianul lui Lazio, a dat de înțeles că Ștefan Radu nu va juca joi. Românul ar fi avut probleme de sănătate și abia azi s-ar fi antrenat prima data.

„ Cred că Radu nu va juca. Ştim că CFR Cluj este o echipă foarte bună, cum a fost şi FCSB. Dar noi trebuie să facem o partidă cât mai bună şi să încercăm să câştigăm”, a declarat Simone Inzaghi.

Citește și: Olăroiu, dorit la naționala Chinei! Jiangsu Suning nu-i dă drumul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: