Redactia.ro
Home » Știri » Ianis Hagi, petrecere grandioasă de logodnă. Fotbalistul a refuzat cadoul fabulos pe care tatăl său, Gheorghe Hagi, a vrut să i-l ofere

Ianis Hagi, petrecere grandioasă de logodnă. Fotbalistul a refuzat cadoul fabulos pe care tatăl său, Gheorghe Hagi, a vrut să i-l ofere

petredere logodna

Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi, este în al nouălea cer de fericire! Cu o zi în urmă, familia lui Ianis Hagi a sărbătorit în mare stil. Fotbalistul și iubita sa, Elena Tănase, au organizat o petrecere de logodnă, eveniment care a atras atenția mass-media. Chiar după ce a strălucit pe Arena Națională în meciul dintre România și Andorra, fiul celebrului Gheorghe Hagi a dansat pe ritmuri machedonești și a fost inima evenimentului în acea seară importantă pentru el și partenera sa.

Ianis Hagi și logodnica sa, petrecere fastuoasă de logodnă

După ce luna iunie a adus o cerere în căsătorie romantică în Paris, Ianis Hagi și iubita sa au sărbătorit logodna cu o petrecere memorabilă, care a avut loc cu doar o zi în urmă. În cadrul acestei petreceri, fotbalistul a impresionat pe toată lumea cu dansul său pe ritmurile muzicii machedonești.

La petrecere, s-au numărat printre invitați și sora lui, Kira Hagi, precum și vărul său, Nicolas Popescu. Evenimentul a avut loc în Constanța, orașul de origine al atât lui Ianis Hagi, cât și al partenerei sale.

Ce cadou de logodnă a primit Ianis Hagi din partea tatălui său, Gheorghe Hagi

Cei doi tineri au strălucit în cadrul unuia dintre cele mai semnificative momente din viața lor. Ianis Hagi a ales să poarte un sacou albastru, în timp ce iubita sa a atras toate privirile purtând o rochie roșie.

Momentul cel mai interesant al serii a fost cel în care Gheorghe Hagi a anunțat că dorește să le facă un cadou de logodnă fabulos. Este vorba despre o vilă de lux în zona Pipera, care s-ar ridica la suma de un milion de euro. Spre surprinderea tuturor, cei doi viitori miri au refuzat cadoul lui Gheorghe Hagi, semn că doresc să-și construiască o casă prin propriile forțe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: