Redactia.ro
Home » Sport » Iasmin Latovlevici și-a găsit echipă! Va juca în Ungaria

Iasmin Latovlevici și-a găsit echipă! Va juca în Ungaria

Iasmin Latovlevici și-a găsit echipă

Iasmin Latovlevici și-a găsit echipă. A semnat cu Kisvarda din Ungaria. În urmă cu doar o zi a fost prezent la meciul dintre CFR și FCSB.

Fostul jucător al celor de la FCSB, Iasmin Latovlevici și-a găsit echipă după ce a plecat de la Bursaspor. A fost prezent la Cluj la meciul campionei cu FCSB, apoi a plecat direct în Ungaria. După ce a fost văzut la Cluj s-a speculat că ar încerca să se transfere la campioana României. Astăzi însă, ungurii de la Kisvarda au anunțat că s-au înțeles cu Latovlevici.

„Iasmin Latovlevici a semnat cu noi şi ne poate ajuta mult să stabilizăm flancul stâng al apărării şi să ne ajute mult în atac”, a declarat directorul sportiv al lui Kisvarda, Attila Révész.

Kisvarda este pe locul 9 în campionat. Fundașul va fi coleg cu alți români. Gicu Grozav, Claudiu Bumba, Mihai Mincă și Cornel Ene.

Latovlevici a jucat ultima dată în Turcia

Latovlevici s-a remarcat prima dată în sezonul 2005-2006 când juca în liga a 2-a la CFR Timișoara. Apoi a ajuns la Timișoara. A urmat Gloria Bistrița, pentru ca în 2010 să se transfere la Steaua unde a stat 5 ani. Aici a câștigat 3 titluri și o Cupă și a jucat în UEFA Champions League și în Europa League.
Era considerat unul dintre jucătorii cu evoluții inconstante. În ianuarie 2012, în urma unor neînțelegeri, fundașul român a ratat transferul la AS Saint Etienne. Un an mai târziu a început să fie apreciat iar evoluțiile sale au fost din ce în ce mai bune. În 2015 a decis să plece în campionatul Turciei, unde a evoluat la 4 echipe. Genclerbirligi, Kardemir Karabukspor, Galatasaray și Bursaspor.

Citește și: Bogdan Țîru se desparte de Viitorul! Va juca în Polonia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: