Redactia.ro
Home » Sport » Bogdan Țîru se desparte de Viitorul! Va juca în Polonia

Bogdan Țîru se desparte de Viitorul! Va juca în Polonia

Bogdan Țîru se desparte de Viitorul!

Bogdan Țîru se desparte de Viitorul! Clubul a făcut anunțul cu puțin timp în urmă.

Căpitanul echipei lui Gică Hagi va pleca în următoarele zile. Jucătorul se va transfera la Jagiellonia în Polonia. Fundașul central nu va face parte din lotul pentru meciul cu Poli Iași. Tîru este unul dintre cei mai vechi jucători ai celor de la Viitorul. Fotbalistul a mai avut oferte și de la Wolfsberger (Austria) şi Kairat Almati (Kzahstan).

”FC Viitorul Constanța și clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Bogdan Țîru. Acesta nu va face parte din lotul pentru partida din această seară cu Politehnica Iași, urmând să efectueze vizita medicală la formația poloneză”, se anunță într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei lui Gică Hagi.

Câți bani primește Gică Hagi

Potrivit Digi Sport, clubul va primi 600.000 de euro pentru fundașul central, iar contractul va fi pe o perioadă de doi ani și jumătate. Tîru va primi aproximativ 850.000 de euro în această perioadă. Fotbalistul de 25 de ani, a început să joace la Viitorul în 2012, după ce a fost format la Academia Hagi. O scurtă perioadă a fost împrumutat la Voluntari, apoi a revenit la Viitorul. În acest moment potrivit transfermarkt.com, cota sa de piață este 1,5 milioane de euro.

Citește și: CFR Cluj – FCSB 1-0! Petrescu: “Nu au avut niciun șut pe poartă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: