Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj – FCSB 1-0! Petrescu: “Nu au avut niciun șut pe poartă”

CFR Cluj – FCSB 1-0! Petrescu: “Nu au avut niciun șut pe poartă”

CFR Cluj - FCSB 1-0

CFR Cluj – FCSB 1-0. Golul lui Vinicius a decis partida din Gruia, dar Deac a fost omul meciului. A contribuit decisiv la eliminarea lui Planic, iar din lovitura obținută a fost marcat golul victoriei.

CFR Cluj a câștigat meciul cu FCSB și s-a desprins la 8 puncte de roș-albaștri. Singurul gol al meciului a fost marcat de Vinicius în minutul 79, după ce oaspeții au rămas în inferioritate numerică. Planic l-a faultat pe Deac și a fost eliminat. Crețu a văzut și el cartonașul galben pentru proteste. Elevii lui Vintilă nu au avut niciun șut pe poartă.

“În ultimul timp FCSB era cea mai bună echipă. Știam valoarea lor, dar noi ne-am adaptat mai bine. Îmi era frică puțin pentru că pe jucătorii mei nu i-am văzut foarte concentrați. Pentru noi este o victorie foarte importantă”, a declarat Dan Petrescu.

Gigi Becali:”Am arătat ca o echipă de copii”

“Când nu ai niciun șut pe poartă nu poți să câștigi. Am arătat ca o echipă de copii care joacă cu una de bărbați. Oaidă tremura, Moruțan tremura, Nedelcu…nu am ce zice. Eu nu vreau să-i fac praf, dar nu se poate așa. Trebuia să jucăm cu luptători de luptă. I-am zis și lui Coman …de ce să comentezi tu de arbitraj. Când o să fiți bărbați o să câștigați. Nu poți să iei așa campionatul”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Deac a fost decisiv

Mijlocașul ardelenilor a reușit să scoată eliminarea lui Bogdan Planic. Apoi la doar două minute CFR a înscris.

”Nu știu dacă am fostul omului meciului, dar e bine că nu a dispărut spiritul CFR-ului. Această echipă bătrână cum se spune prin ziare a arătat ce înseamnă să te dăruiești. Eu sincer am vrut să mă duc singur cu portarul și el m-a lovit peste picioare. Nu știu dacă a fost ultimul om, nu sunt cel care trebuie să spună dacă a fost de roșu. Suntem departe de titlu. Se vor înjumătăți punctele și nu ne batem la titlu doar cu Steaua, sunt și Astra, Craiova sau Viitorul”, a declarat Deac, la Digi Sport.

Citește și: Alexandru Maxim este elogiat de presa din Turcia!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: