Redactia.ro
Home » Sport » Alexandru Maxim este elogiat de presa din Turcia!

Alexandru Maxim este elogiat de presa din Turcia!

Alexandru Maxim este elogiat de presa

Alexandru Maxim este elogiat de presa din Turcia, după ce a făcut spectacol în meciul cu liderul Sivasspor. Echipa lui Marius Șumidică a câștigat cu 5-1.

Alexandru Maxim a debutat cu două goluri la noua sa echipă Gaziantep. Internaționalul român împrumutat de la Mainz a marcat în minutul 4 și 44, și a contribuit decisiv la alte două goluri. După un asemenea meci, Maxim are presa din Turcia la picioare.

”A venit ca o furtună în Superligă! Ne-a amintit de Björn Vleminckx, care a marcat patru goluri la debutul în Turcia. A făcut show”, a notat o publicație locală.

”Are clasă, este unul dintre cele mai bune transferuri din Turcia”, a fost mesajul postat de un fan, pe Twitter.

”E posibil să fie prea bun pentru acest campionat. Lucrare de primă clasă”, a scris un alt suporter.

Românul a fost schimbat în minutul 81. În momentul în care a părăsit terenul a fost aplaudat de tot stadionul.

”Mă bucur că m-am adaptat”

Alexandru Maxim are 29 de ani și a fost transferat de curând de Marius Șumudică. Jucătorul va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

”Am avut și șansă azi, iar coechipierii m-au ajutat. Fotbalul e la fel peste tot. Mă bucur că m-am adaptat ușor. Sunt foarte fericit pentru succesul echipei”, a declarat Alexandru Maxim, la finalul jocului.

Alexandru Maxim este cotat la 2 milioane de euro. Alexandru Maxim s-a transferat la Mainz în 2017. În acest sezon a jucat 6 meciuri pentru nemți, 5 în Bundesliga şi unul singur în Cupa Germaniei.

Citește și: Novak Djokovic, a opta oară campion la Australian Open!