Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovic, a opta oară campion la Australian Open!

Novak Djokovic, a opta oară campion la Australian Open!

Novak Djokovic, a opta oară campion la Australian Open!

Novak Djokovic a devenit pentru a opta oară campion la Australian Open. Sârbul l-a învins în finală pe Dominic Thiem, scor 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4. A devenit astfel, cel mai titrat jucător din istoria turneului de la Melbourne.

Novak Djokovic a adunat 17 titluri de Grand Slam până în acest moment, şi dacă va continua aşa îl va devansa pe elveţianul Roger Federer, care are 20 de titluri în palmares. După turneul australian, Novak Djokovic a devenit din nou lider în clasamentul mondial. Sârbul va avea de luni 9.720 de puncte, față de 8.920 ale lui Rafael Nadal. Astăzi, Djokovic și Thiem s-au întâlnit pentru a 11-a oară. În timpul meciului Djokovic a făcut o adevărată criză de nervi la adresa arbitrului de scaun. S-a întâmplat când Nole a primit două avertismente consecutive. Apoi a fost şi penalizat cu pierderea serviciului. La pauză i-a strigat arbitrului că şi-a făcut numărul, că a ţinut să iasă în evidenţă în acest meci.

„Ai vrut să ieşi la rampa, să ieşi în evidenţă şi ai reuşit acest lucru, bravo, bun lucru ai făcut!”, i-a transmis de pe bancă sârbul, arbitrului.

Câţi bani a adunat Djokovic din premii

După finala de la Australian Open, Novak Djokovic a primit un cec în valaoare de 2,7 milioane de dolari. Astfel, a ajuns până acum la fabuloasa sumă de 143 de milioane de dolari, doar din tenis. Locul secund este ocupat de Roger Federer cu aproximativ 130 de milioane de dolari, și Rafael Nadal, peste 121 de milioane de dolari.

Citeşte şi: Virgil van Dijk, ofertă de la Juventus? Câţi bani vor să plătească italienii!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini