Redactia.ro
Home » Sport » Virgil van Dijk, ofertă de la Juventus? Câţi bani vor să plătească italienii!

Virgil van Dijk, ofertă de la Juventus? Câţi bani vor să plătească italienii!

Virgil van Dijk, oferă de la Juventus

Virgil van Dijk se pare că va primi cât de curând o ofertă de nerefuzat. Jurnaliştii englezi susţin că Juventus este pregătită să-l aducă pe fundașul lui Liverpool, pentru care ar da 168 milioane de euro.

Virgil van Dijk ar putea ajunge în Serie A. Italienii de la Juventus ar pregăti o ofertă pentru fundaş. „Bătrâna Doamnă” se pare că este pregătită să plătească 168 milioane de euro pentru fundașul de 28 de ani a lui Liverpool. Dacă transferul va avea loc, fotbalistul ar deveni cel mai scump fundaș din istorie. Englezii susţin că olandezul ar fi tentat să accepte o asemenea ofertă dacă ar reuși să câștige titlul în Anglia sezonul acesta cu Liverpool. De partea cealaltă italienii doresc să facă mutarea sperând că Virgil van Dijk împreună cu Ronaldo i-ar ajuta să câştige Liga Campionilor.

„După ce a câștigat atâtea trofee cu Liverpool, Juventus crede că l-ar putea convinge pe Virgil van Dijk să accepte o nouă provocare și să ajungă în Serie A. Clubul plănuiește să facă o ofertă uriașă pentru el în vara acestui an”, au scris cei de la The Sun.

Olandezul este din 2017 la Liverpool

Înainte de a ajunge la Liverpool, fotbalistul a mai jucat la Groningen, Celtic şi Southampton. Olandezul a fost ales anul trecut jucătorul anului în Premier League de către Asociaţia Suporterilor Englezi, devansându-i pe Raheem Sterling (Mancheser City), Sadio Mané (Liverpool), Son Heung-Min (Tottenham), Jamie Vardy (Leicester City) şi Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal). În plus a fost la un pas de a câştiga „Balonul de Aur”. A fost însă depăşit de Messi.
În actualul sezon, fundaşul a jucat în 25 de meciuri pentru cormorani, pentru care a reușit să înscrie patru goluri. 33 de selecții și 4 goluri are Virgil van Dijk pentru naționala Olandei. În acest moment cota lui de piaţă este de 100.000.000 de euro potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi: Dinamo – Astra 2-0. Ioan Niculae, criză de nervi!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: