Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo – Astra 2-0. Ioan Niculae, criză de nervi!

Dinamo – Astra 2-0. Ioan Niculae, criză de nervi!

Dinamo - Astra 2-0

Dinamo – Astra 2-0. „Câinii ” au reuşit să câştige meciul cu Astra, după un penalty controversat. La finalul partidei, patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae a făcut o criză de nervi.

După înfrângerea de sâmbătă seara, Ioan Niculae a tunat şi a fulgerat. Patronul giurgiuvenilor a cerut explicaţii antrenorului pentru prestaţia din meciul cu Dinamo.

„În Antalya jucau extraordinar, au venit în țară și n-au mai jucat nimic. Explicația trebuie s-o dea antrenorul, bineînțeles că o să am o discuție cu el. Trebuie să răspundă cineva, să clarifice. Eu le-am creat toate condițiile să joace fotbal. Vom lua măsuri după ce s-a întâmplat azi. Dinamo a arătat ca o echipă de play-off, nu de play-out. O echipă nu stă într-un jucător, trebuia să își facă datoria fiecare, chiar dacă azi a lipsit Budescu. I-am simțit din prima repriză pe ai noștri, nu jucau nimic”, a spus Niculae, la Digi Sport.

După ieşirea patronului, Bogdan Andone a încercat să ofere o explicaţie.

„Nu a mers absolut nimic. Nu am arătat că vrem să câștigăm, nu am avut atitudine, agresivitate. Am arătat rău, foarte rău în această seară. Suntem un lot numeros și cine se va antrena bine, va juca”, a spus Andone.

Florin Prunea: ”Băteam orice echipă azi”

După victoria echipei din Ştefan cel Mare, Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă pentru jucători şi antrenor.

„Îi băteam și cu Budescu! Nicio echipă n-avea șansă azi. N-a fost ușor, dar orice echipă ar fi venit azi aici nu avea nicio șansă! A fost un meci fără istoric. Am jucat la turație maximă, meciul a fost la discreția noastră”, a spus preşedintele lui Dinamo.

Dinamo a primit un penalty controversat

La finalul primei reprize, Dinamo a avut un gol anulat. Petrovici a marcat, după o lovitură liberă executată de Sorescu, dar atacantul se afla în ofsaid. În repriza a doua, Fatai a marcat pentru giurgiuveni, dar arbitrul i-a anulat golul pentru fault în atac. Patru minute mai târziu, Fabbrini a obținut un penalty, după un duel cu Crepulja, şi a înscris fără probleme. În minutul 73, dinamoviştii au maracat din nou prin Grigore.

Citeşte şi: LeBron James, cu ochii în lacrimi! Omagiu pentru Kobe Bryant

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: