Redactia.ro
Home » Știri » Iată ce mizerii consumă bucureștenii! O firmă de catering, prezentă pe toate aplicațiile de livrare, prepara mâncarea într-un beci insalubru

Iată ce mizerii consumă bucureștenii! O firmă de catering, prezentă pe toate aplicațiile de livrare, prepara mâncarea într-un beci insalubru

GALERIE FOTO (3)

Inspectorii ANPC și-au pus mâinile în cap când au descoperit în ce condiții insalubre e pregătită mâncarea livrată de una dintre cele mai mari firme de catering din Capitală.

Ofițerii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) au ajuns la sucursala unei companii care livrează mâncare pe raza municipiului București după ce au primit o sesizare în mediul online despre condițiile insalubre.

Mâncarea era preparată într-un spațiu cu mucegai

Când au ajuns acolo, aceștia au fost stupefiați de ceea ce au găsit. Toată mâncarea era preparată într-un beci mizer, unde pereții erau plini de mucegai și de mizerie.

Mizeria cuprindea toată încăperea iar ofițerii nu au avut de ales și au închis locația.

„DUMNEZEULE! Mulțumim celui care ne-a scris în online! Amendă și ÎNCHIS! Se găsește pe toate aplicațiile de livrare. DEZASTRU!”, a scris Horia Constantinescu pe TikTok.

Afacerea a fost închisă imediat de inspectorii ANPC

Șeful ANPC a publicat imaginile surprinse la fața locului pe TikTok. În imagini se observă oale negre din cauza mizeriei și a mâncării întărite, aragaz cu mâncare cursă pe el și un tomberon folosit poziționat fix în mijlocul bucătăriei.

@horiaconstantinescuanpcMultumim celui care ne-a scris in online! Amenda si INCHIS!♬ original sound – Horia Constantinescu

Pe finalul clipului video se aude cum inspectorii îi spun patronului că situația este gravă, iar el precizează că nu are bani pentru alte condiții. În acel moment, reprezentanții ANPC îl anunță că îi închid afacerea și îi specifică faptul că nu ar trebui s-o aibă, dacă nu are bani pentru o bucătărie în care să gătească la standarde de bun simț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: