Redactia.ro
Home » Monden » Iată cum arată acum casa artistei Gabi Luncă. Proprietatea a fost cumpărată de sosia lui Kim Kardashian

Iată cum arată acum casa artistei Gabi Luncă. Proprietatea a fost cumpărată de sosia lui Kim Kardashian

GALERIE FOTO (3)

Georgiana Condică este noul proprietar al casei în care a trăit o bună perioadă din viață regretata Gabi Luncă. Proprietatea nu mai arată deloc ca în trecut deoarece sosia lui Kim Kardashian a transformat-o într-o casă cu un lux orbitor.

Cum arată casa regretatei Gabi Luncă

Georgiana Condică este norocoasa care a reușit să cumpere casa în care a trăit marea artistă Gabi Luncă. Ea este cunoscută drept sosia lui Kim Kardashian din România. Proprietatea nu mai arată deloc așa cum o cumpărase Georgiana, deoarece aceasta a investit o sumă colosală de bani pentru o transforma într-un de lux.

Georgiana Condică a mărturisit că a durat șase luni să amenajeze casa. Ea s-a confruntat cu termene de livrare decalate din cauza pandemiei, dar cu ajutorul unui designer interior a reușit să își creeze oaza de liniște plină de obiecte luxuriante în care să se relaxeze după o zi de muncă.

Mi-am luat în jur de 6 luni să amenajez casa. Am prins perioada cu pandemia, termenele de livrare au fost mai mari, dar a meritat. A ieșit fix cum mi-am dorit. M-am sfătuit cu un deisgner de interior. Eu am ales tot, draperie, canapele. Cel mai mult timp mi-l petrec în living. Este open space cu bucătăria. Am ascuns mobila într-un dulap: chiuveta și aragazul. Am și mașină de spălat vase. Casa a fost făcută fix pentru nevoile mele. Când voi avea copii, nu voi mai sta aici. Mi-aș dori doi copii. Vreau să mă axez pe asta în viitoarea următoare. Casa mea are lucruri de efect în ea, dar mai puțini utile. Pe covorul ăla nu ai voie să calci, îl ocolești. Mi-am luat covorul vieții mele. (…) Casa este în stilul meu.„, a declarat Georgiana Condică.

Cine este Georgiana Condică

Georgiana Condică este una dintre cele mai talentate makeup artiste de la noi, care s-a remarcat atât prin talentul ei, cât și prin asemănarea izbitoare cu celebra Kim Kardashian. Aceasta a povestit în cadrul unui interviu că a avut ocazia de a o cunoște pe celebra Kim în Dubai, atunci când a participat la un masterclass pentru makeup.

Am fost în Dubai în urmă cu trei ani la un masterclass unde am cunoscut-o pe Kim Kardashian și make-up artistul ei. E foarte mișto ea, mi-a plăcut că e dezinvoltă, le-a răspuns tuturor oamenilor chiar și despre viața ei personală fără rețineri. A fost foarte ok. Arată foarte bine și nemchiată. Am făcut fotografii cu ea. A fost o experiență foarte ok, unică. M-a impresionat foarte tare că e dezinvoltă, drăguță și că le răspundea tuturor.„, a povestit Georgiana Condică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: